Una defensa implacable

23.09.2010 10:44

Roger Bogunyà

El conjunt asturià va plantar molta cara al Camp Nou i va tenir opcions de puntuar fins al final. És cert, però també ho és que en 93 minuts de partit no va ser capaç de rematar entre els tres pals ni una sola vegada. Repassem ara altres dades.

► Va ser, doncs, la nit més plàcida per a Víctor Valdés, que només va intervenir en 28 accions i només cinc van ser recuperacions.

► A l’altra àrea, Cuéllar va haver d’aturar cinc rematades a porteria, menys de les que acostumen a patir els porters visitants al Camp Nou.

► Hi ha una diferència abismal en les jugades a l’àrea de cadascun dels dos equips: 12 a 0.

2010-09-22_FCB_-_SPORTING_GIJON_002.jpg► Xavi va ser, de llarg, el jugador que més va participar en el joc del Barça. Va fer fins a 122 passades.

► A l’Sporting cap jugador va passar de les 30 passades.

► Villa va signar contra l’Sporting el seu cinquè gol al seu exequip i el primer com a blaugrana a la Lliga al Camp Nou.

► També va ser el que va fer el primer gol entre els minuts 45 i 60 de tota la temporada blaugrana.

► Sense la participació de Messi, lesionat, ja només Alves i Bojan han disputat els set compromisos oficials de la temporada.

► La d’aquest dimecres va ser la primera convocatòria de Nolito amb el primer equip del Barça. Finalment, no va jugar cap minut.
Valdés no va haver de fer ni una sola aturada. Fotos: Miguel Ruiz/Àlex Caparrós-FCB
Xavi i Milito, tot el partit
Xavi Hernández i Gabriel Milito van jugar contra l’Sporting el seu primer partit sencer de la temporada. Fins ara, Xavi havia disputat quatre partits com a titular,  havia estat substituït en tots i n'havia jugat un com a suplent, mentre que l’argentí n'havia jugat un de titular –també va ser substituït– i un com a suplent.