Thiago, el divuitè convocat

18.09.2010 18:32

Thiago Alcántara és finalment el divuitè convocat per Guardiola per al partit al Calderón. El jugador del B ha disputat només 20 minuts del partit d’aquest dissabte contra l’Elx i viatjarà amb els altres 17 convocats per Guardiola.

Pocs minuts després de les 18 hores s’ha acabat de tancar la llista de convocats per a l’Atlètic de Madrid-Barça d’aquest diumenge. Finalment, Josep Guardiola ha decidit cridar el migcampista Thiago Alcántara, que llueix el dorsal 34 amb el primer equip i que ha disputat aquest dissabte uns 20 minuts amb el Barça B, en el partit que aquest ha jugat contra l’Elx (2-0).

Segona convocatòria

Thiago, que ha entrat en el lloc d'Edu Oriol, viurà la seva segona convocatòria amb el primer equip aquesta temporada. La primera va arribar en el primer partit oficial de la temporada, en l’anada de la Supercopa d’Espanya a Sevilla, quan va entrar en el minut 65 per Jonathan dos Santos.

Cal recordar que els altres 17 convocats són tots els disponibles del primer equip i que només Abidal, per un assumpte familiar, i Jeffren, encara sense l’alta, són baixa.
Thiago, en l'anada de la Supercopa d'Espanya. Foto: Arxiu FCB
Empat del Panathinaikos (2-2)
El rival del Barça a la Lliga de Campions, el Panathinaikos grec, ha empatat 2-2 al camp del Kavala i ha sumat un punt. Cissé ha marcar els dos gols visitants.