Torna la Lliga a l’estadi

11.09.2010 11:41

Jesús Carrillo

Des del 16 de maig passat que el Camp Nou no vivia un partit de Lliga. En l’última jornada de l’exercici anterior, el Barça va golejar el Valladolid (4-0) i es va proclamar campió d’aquesta competició.

Tot i que no és el primer partit del Barça d’aquesta temporada 2010/11 a casa, el de l’Hèrcules sí que és l’estrena dels de Guardiola a la Lliga al Camp Nou. Anteriorment, els blaugrana ja havien jugat a l’estadi la tornada de la Supercopa d’Espanya davant el Sevilla (4-0) i el Trofeu Joan Gamper contra el Milan (1-1).

A mirar de continuar la ratxa

Des de l’arribada de Josep Guardiola al primer equip, els partits al Camp Nou són, quasi al cent per cent, sinònim de victòria. En les últimes dues temporades, el Barça només ha perdut dos partits a la Lliga, un més a la Copa i un altre a la Lliga de Campions.

El Barça ha deixat escapar punts en forma d’empat en les últimes dues temporades contra el Racing, el Getafe i el Vila-real. La resta de partits disputats a casa en totes les competicions oficials s’han resolt en victòries per al FC Barcelona.

Messi va celebrar amb la seva mare el quart gol davant el Valladolid, últim de la Lliga marcat a l'estadi. Foto: arxiu FCB