Thiago, decisiu en la victòria de la Sub-21 (0-1)

07.09.2010 19:33

Una gran assistència del blaugrana Thiago ha servit perquè Canales marqués el gol de la victòria de la selecció sub-21 davant Polònia (0-1). Aquest triomf assegura la classificació per al play off de l'Europeu de Dinamarca.

Objectiu complert. La selecció sub-21 ha aconseguit l’obligada victòria davant Polònia que permet al combinat de Luis Milla classificar-se per al play off que donarà accés a l'Europeu de Dinamarca. A la localitat polonesa de Grodzisk Wielkopolski, Polònia i Espanya han deparat un partit travat i amb poc futbol però en què la màgia de Thiago ha resultat decisiva per a la victòria final.

Primer temps sense gols i sense futbol

El primer temps ha estat pobre en futbol i escàs en ocasions. Polònia ha proposar un partit travat en què ha intentat trencar el ritme de la selecció espanyola a base de faltes continuades. Una de les poques ocasions de gol del primer temps l’han protagonitzar els blaugranes Bojan i Thiago en el minut 30. El de Linyola ha retallat dins l'àrea però el seu xut l’ha rebutjat un defensa. La pilota ha quedat a peus de Thiago qui també ha vist com un jugador polonès rebutjava la seva rematada.

Decideix la connexió Thiago-Canales

CANALES_SUB_21-POLONIA.jpgDesprés del descans, la sub-21 ha imprimir més ritme al partit. Canales ha sortir en el segon temps i les ocasions han començat a sovintejar. Bojan, molt participatiu durant tot el partit, ha estat a punt de marcar en un parell d'ocasions.

No ha estat fins al minut 86 quan l'equip de Luis Milla ha aconseguit moure el marcador. En una falta prop de l'àrea polonesa, Thiago aixeca la pilota per damunt de la barrera visitant amb un toc subtil per a què Canales superi el meta Gilwa després d'un perfecte control dins l'àrea. Un gran gol. Després del 0-1, la selecció sub-21 no ha tingut problemes per conservar la victòria fins al xiulet final.
El divendres 10, sorteig del play-off
Espanya sabrà el proper divendres el seu rival del play off classificatori per a l'Europeu 2011 de Dinamarca i en el que l'equip de Milla surt com un dels quatre millors segons. Els partits del play off es disputaran el 9 i el 13 d'octubre.