Villa marca contra Liechtenstein (0-4)

03.09.2010 23:08

Espanya goleja Liechtenstein amb gol de Villa (0-4)

La selecció espanyola debuta amb golejada en la fase classificatòria de l'Europeu 2012. El blaugrana David Villa marca un dels quatre gols del partit, però es queda a un del rècord de Raúl.

La selecció espanyola s’ha imposat sense grans problemes a Liechtenstein per 0-4 en la primera jornada de la fase de classificació per a l'Eurocopa 2012 disputat al Rheinpark Stadion. Vicente Del Bosque ha alineat cinc blaugranes en l'onze inicial: Piqué, Xavi, Sergio, Iniesta i Villa. En el segon temps Pedro ha entrat en el lloc d'Iniesta.

Domini absolut de la selecció espanyola

Molt aviat la selecció espanyola ha posat setge a la porteria local. Iniesta i Villa han pogut inaugurar el marcador en els primers minuts, però el gol no ha arribat fins al minut 17. Fernando Torres ha superat el porter Jehle amb una precisa vaselina amb la cama dreta.

liechtenstein-_espaxa_villa.jpgEl blaugrana David Villa no ha desaprofitat la seva segona ocasió i, en el minut 26, ha connectat un duríssim xut des de fora de l'àrea que ha fet pujar el 0-2 al marcador. Abans del descans, Iniesta i Villa han gaudit de bones ocasions per arribar al descans amb una golejada. d'escàndol.

Dos gols més en el segon temps

En el segon temps, Del Bosque ha assegut Xavi i ha fet entrar Cesc. Res ha canviat. Espanya ha seguit sent propietària de la pilota i ha continuat creant ocasions de gol. Al minut 53, Fernando Torres ha tornat a veure porteria i ha marcat el 0-3, i el seu substitut, David Silva, ha establert el definitiu 0-4.

Pedro i Villa sense sort davant el gol

Liechtenstein-_Espaxa_Iniesta.jpgPedro ha substituït Iniesta (min 64) i en els 27 minuts que ha estat al camp s’ha mostrat molt actiu, disposant de dues bones ocasions de gol, tot i que les seves rematades han sortit desviades. Villa, per la seva banda, ha seguit buscant el seu gol 44 amb Espanya, que l'hagués igualat amb Raúl com a màxim golejador de la història de la selecció. Però el gol no ha arribat, tot i que en el temps de descompte ha estavellat una pilota al travesser.
Partit 50 d'Iniesta amb la selecció
Andrés Iniesta ha jugat davant Liechtenstein el seu partit número 50 amb la selecció absoluta. El migcampista blaugrana va debutar el 27 de maig del 2006 en un partit amistós contra Rússia. Des d'aquell partit, Iniesta ha estat un habitual en les convocatòries tant amb Luis Aragonés com amb Vicente del Bosque. Amb la selecció ha guanyat 44 partits, n'ha empatat quatre, n'ha perdut dos i ha marcat un total de set gols.