La Sub-21, més a prop de l’Europeu (2-1)

03.09.2010 10:08

La selecció Sub -21 va derrotar per 2-1 Holanda amb Bojan en l’onze inicial i Thiago jugant tot el segon temps. Després d’ aquesta victòria, l’equip de Luis Milla es jugarà dimarts contra Polònia la classificació per a l’Europeu 2011.

La Sub-21 no va fallar contra una Holanda amb moltes baixes i va sumar una obligada victòria per 2-1 que deixa les portes obertes de l’Europeu 2011 a l’equip de Luis Milla. Holanda, classificada primera de grup, va reservar alguns dels seus habituals titulars però tot i això va oposar molta resistència.

Bojan, molt actiu

El blaugrana Bojan Krkic va sortir en l’onze inicial i va jugar els 90 minuts. El davanter de Linyola es va mostrar molt actiu evidenciant una bona entesa amb Canales i Mata. En el minut 17 va gaudir d’una gran ocasió per marcar el primer gol del partit però el seu xut el va treure el porter Zoet.

ESPANYA_SUB_21-HOLANDA_1.jpgVa ser en el minut 25 quan la selecció espanyola es va avançar en el marcador després que Canales culminés una gran combinació entre Canella i Capel. L’alegria va durar poc ja que cinc minuts després, Holanda empataria el partit quan Dost marcaba l’1-1 aprofitant un refús del pal d’un xut de Jerson Cabral.

Thiago surt a escena

En el segon temps, Milla va donar entrada al blaugrana Thiago per donar més profunditat al joc d’atac. El canvi va donar els fruits esperats ja que Espanya va tocar amb més criteri. En el minut 53, Capel marcava el 2-1 al rematar una precisa centrada de Mata en una jugada iniciada per Bojan. El davanter blaugrana va poder marcar el 3-1 en el minut 83 quan l’àrbitre va sancionar amb penal una falta a Ander Herrera. Bojan va veure com el seu llençament l’aturava Zoet. Espanya va saber aguantar el resultat fins el final del partit i va sumar una victòria molt important.
L’Europeu passa per Polònia
El proper dimarts, la Sub-21 es juga la classificació per a l’Europeu de Dinamarca a Groclin Dyskobolia davant Polònia. La victòria és obligada davant un rival sense opcions si Espanya vol ser una de les quatre millors segones que participi en la fase final de l’Eurocopa on, a més, estaran en joc les places per disputar els Jocs Olímpics de Londres 2012.