Debuten Miño, Sergi Gómez, Romeu i Adriano

14.08.2010 23:54

Roger Bogunyà

Aquest dissabte serà difícil d’oblidar per a Miño, Sergi Gómez i Oriol Romeu. Tots tres han debutat amb el primer equip blaugrana com a titulars. També per a Adriano, que s’ha estrenat a la segona part.

La derrota farà que el seu record no sigui excel·lent, però amb el temps tots ells es donaran compte de la importància d’aquest 14 d’agost. Sobretot, els tres jugadors del Barça B: Miño, Sergi Gómez i Oriol Romeu, que van entrar a la convocatòria després de les múltiples absències dels internacionals absoluts i que s’han estrenat amb el primer equip per la porta gran, des de la titularitat.

2010-08-14_PARTIDO_06.JPG Rubén Miño. 21 anys. Sobri. El porter ha estat de ‘10’ en les seves dues primeres intervencions: un xut creuat de Navas al primer temps i una rematada a boca de canó de Renato a la represa. Més tard, no ha pogut fer res en cap de les tres accions de gol del Sevilla.

“Estic trist pel resultat. Era difícil debutar aquí, però he estat tranquil. M’he sentit com en un partit del B. Els gols que he rebut són d’autèntic rematador. Luis Fabiano i Kanouté tenen molta qualitat, tot i que penso que sempre es pot fer alguna cosa més. El 3-1 es pot remuntar”, ha declarat al final del partit.

Sergi Gómez. 18 anys. Expeditiu. Tot i ser jugador del Juvenil A i haver jugat molts pocs partits fins i tot amb el Barça B, Sergi Gómez ha respost amb nota a l’eix de la defensa, on ha fet parella amb Milito. Sempre que ha pogut, ha tret la pilota jugada amb criteri.

“Marxo content tot i el resultat. Un debut sempre és un examen. Tenia l’ajut de jugadors com Milito o Abidal, que tenen molta experiència i que m’han donat molta confiança i molta tranquil•litat. Per a mi és un somni haver fet la pretemporada amb el Barça i haver debutat. He tingut la sort que Guardiola confiés en mi”, ha confessat.

2010-08-14_PARTIDO_19.JPG Oriol Romeu. 18 anys. Imponent. La seva presència a la Sub-19 espanyola que va tornar amb la plata de l’Europeu el va impedir fer la pretemporada amb el primer equip. Tot i això, Guardiola ha apostat per ell d’inici. Només Alves ha recuperat més pilotes que ell i només Abidal n’ha perdut menys, cosa que parla molt bé del seu rendiment com a migcentre.

“Estic content pel meu debut. A un sempre li agrada debutar amb victòria i fa mal perdre. Crec que a la segona part s’ha notat que no estem al 100% físicament. Jo m’he cansat molt, potser per la temperatura. Cal treballar més la resistència”, ha reconegut.
Sergi Gómez, amb Konko. Fotos: Miguel Ruiz-FCB

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player

Adriano Correia
La seva estrena com a blaugrana s’ha produït en l’escenari que l’ha vist jugar durant les últimes cinc temporades. La seva antiga afició, però, només l’ha vist en acció durant els darrers 10 minuts de partit. En el minut 80 ha entrat en el lloc de Milito, s’ha ubicat com a lateral esquerre i ha resituat a Abidal com a central. No ha tingut pràcticament temps per a res, però s’ha incorporat més d’una vegada a l’atac.