Alves juga 90 minuts contra els Estats Units

11.08.2010 10:01

Alves juga 90 minuts contra els Estats Units (0-2)

Dani Alves ha estat titular i ha jugat els 90 minuts del partit amistós contra els Estats Units. Brasil s’ha imposat per 0-2 en el debut a la banqueta de Mano Menezes.

La selecció del Brasil va guanyar per 0-2 els Estats Units en el partit amistós jugat aquesta matinada al New Meadowlands Stadium de New Jersey i en el qual el blaugrana Alves va sortir en l’onze titular i va jugar els 90 minuts. El matx va suposar el debut a la banqueta del nou seleccionador brasiler, Mano Menezes, que va apostar per un equip clarament ofensiu en un intent de recuperar el senyal d’identitat del joc de la 'canarinha'.

Alves torna al lateral dret

USA-BRASIL.jpgEn absència de Maicon, Alves va tornar a la seva demarcació natural de lateral dret i, tot i trobar-se en el tram inicial de la pretemporada, va jugar el partit sencer a un bon nivell. Brasil va dominar totalment el partit i, a estones, el seu joc va ser brillant i preciosista. Els gols dels joves Neymar (0-1, min 29) i Alexander Pato (0-2, min 45) van deixar el partit sentenciat abans del descans. En el segon temps, la tònica no va variar i, fins i tot, el marcador hauria pogut ser més ampli si els xuts de Robinho i Pato no s’haguessin estavellat als pals.
Sis partits més amb protagonistes blaugranes
Els altres 13 internacionals del Barça entraran en acció aquest dimecres. Aquests son els partits de la jornada: