Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Messi torna al Niu


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

08.08.2010 09:18

Messi torna al Niu

David Saura (enviat especial)


Aviat farà dos anys que Leo Messi va trepitjar per última vegada l’estadi del Niu de Pequín. D’allà va sortir amb una medalla d’or penjada del coll. Avui aspira a sortir amb la victòria.


Als Jocs Olímpics de Pequín 2008, Leo Messi va entrar al cor de molts xinesos. La seva exhibició durant la cita olímpica va deixar meravellat el públic local. Des d’aleshores, l’estima que tenen al crac del Barça ha crescut exponencialment, com s’ha pogut comprovar en aquests quatre dies d’estada a Pequín.

Una decisió encertada

Després de dues temporades decebedores del Barça, sense títols destacats, a l’estiu de 2008 van començar a canviar les coses per a Leo Messi. Tot i que el Barça havia de disputar la prèvia de la Champions i tenia una sentència del TAS al seu favor, el tècnic Pep Guardiola, que tot just acabava d’arribar al primer equip, va picar-li l’ullet a Leo Messi i va concedir-li el permís necessari perquè pogués provar l’experiència olímpica.

Dia de la bona sort

Messi4_BEV.jpgEl resultat posterior a aquella decisió és conegut per tothom: medalla d’or per a Messi, Pilota d’Or al 2009 i set títols gairebé consecutius amb el FC Barcelona. El triomf olímpic va fer-se realitat al Niu, un estadi gairebé nou, el 24 d’agost de 2008. Ara, el partit és un dia 8, número de la bona sort a la Xina, del mes 8 (agost). Els aficionats locals tindran la sort, novament, de gaudir de la presència del millor jugador del món.

L’assistència del gol

A diferència de Corea, és possible que el jugador argentí disputi més minuts que al primer partit de la gira (va jugar un quart d’hora i va fer dos gols). Amb més fons físic i més treball amb la resta de companys, Pep Guardiola podria fer-lo participar més activament en l’escenari on ara fa dos anys va fer-li l’assistència al ara madridista Di Maria que va donar el segon or olímpic consecutiu a l’Argentina.
Messi torna al Niu
Continuaran les gires
Josep Maria Bartomeu ha confirmat a Pequín que el club seguirà mantenint les gires de pretemporada per països estrangers, tot i que es volen preparar amb més detall per evitar que l’equip no pugui disposar del gruix dels jugadors del primer equip, com ha passat aquesta setmana. “Les gires s’han de fer. És una oportunitat per al club, tot i que a vegades genera inconvenients. Intentarem preparar-les millor”, ha dit.

En canvi, pel que fa a les estades de pretemporada, la voluntat és fer-les a Catalunya, per indrets diferents del principat, sempre seguint les indicacions dels serveis tècnics.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana