Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Matí distès a Pequín


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

07.08.2010 08:46

Matí distès a Pequín

David Saura (enviat especial)


Un acte promocional amb la firma de cotxes Audi ha estat l’única activitat matinal a l’hotel de Pequín, mentre els membres del staff tècnic del Barça han aprofitat per visitar la Ciutat Prohibida.


L’hotel de concentració del Barça ha viscut un matí força tranquil. Ben aviat, a les 9.30 hores (hora local), ha sortit un autocar amb els integrants de l’equip tècnic per visitar Pequín, aprofitant que l’entrenament matinal s’havia suspès.

Majestuositat imperial

2010-08-07_VISITA_02.JPGLa visita s’ha centrat en la Ciutat Prohibida (també coneguda com a Palau Imperial), entrant per la porta nord. Des d’allà, els membres del staff han anat visitant els diferents tipus de construccions tradicionals i han pogut contemplar la majestuositat de la ciutat imperial, que va acollir un total de 24 emperadors Ming i Qing. Rodejats per una munió de turistes occidentals, la presència de Pep Guardiola ha passat relativament desapercebuda i ha pogut gaudir de la visita com un turista més.

Durant més de dues hores i mitja, la comitiva del Barça ha suat de valent per recórrer una petita part dels 720.000 metres quadrats d’aquest gran conjunt de palaus, que té més de 9.000 salons, sales i habitacions. Les càmeres i les ampolles d’aigua han estat companys de viatge imprescindible per visitar la Ciutat Prohibida, patrimoni cultural mundial de la UNESCO.

Per acabar, la comitiva s’ha fet una foto de grup a la porta d’entrada, amb la tradicional foto de Mao Tse Tung de fons. Un llarg passeig per la plaça de Tian’anmen ha tancat un matí amb força activitat física.

Descans per als jugadors

2010-08-07_AUDI_06.JPGPel que fa a la plantilla, la majoria de jugadors del primer equip s’han quedat a l’hotel, excepte Dani Alves i Aleksandr Hleb. Els dos jugadors internacionals han hagut d’estar pendents de diversos tràmits burocràtics per sortir del país i poder-se incorporar a les seves respectives seleccions. Atès que tot els jugadors van accedir a la Xina amb un visat conjunt, ara cal solucionar algun impediment burocràtic que permeti la sortida legal del país. Com va passar dijous, els jugadors del planter han aprofitat el dia per anar novament de botigues.

Audi, patrocinador del partit

2010-08-07_AUDI_02.JPGAbans de dinar, tots els jugadors han participat en un compromís comercial amb Audi, patrocinador oficial del club i un dels patrocinadors principals del partit. A les portes de l’hotel Beijing Shunjing Spa, la plantilla s’ha fotografiat davant d’un contingent de cotxes Q7. Separats en grups de 3 o 4 jugadors, s’han pujat als vehicles acompanyats dels conductors.
L'staff tècnic del primer equip a la Ciutat Prohibida. Fotos: Miguel Ruiz-FCB.
L'staff tècnic del primer equip a la Ciutat Prohibida. Fotos: Miguel Ruiz-FCB.
Sense entrenament al Niu
L’equip de Pep Guardiola no podrà entrenar-se a l’estadi olímpic del Niu, on estava prevista la sessió d’aquest dissabte. El mal estat de la gespa desaconsella aquest entrenament, que es farà a l’estadi dels Treballadors, on s’han realitzat totes les sessions durant l’estada a Pequín. Inicialment, l’acte comercial d’Audi s’havia d’haver celebrat a l’estadi del Niu, però el canvi d’escenari ha obligat també ha modificar els plans de la marca alemanya.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana