Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Inici de l’última doble sessió setmanal


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

27.07.2010 11:17

Inici de l’última doble sessió setmanal

www.fcbarcelona.cat


A conseqüència dels imminents viatges a Noruega i a Corea, el Barça ha realitzat aquest dimarts l’última doble sessió de la setmana. L’entrenament del matí ha continuat la tònica dels dies anteriors.


La primera sessió de dimarts, com la resta a porta tancada, ha començat a les 9 h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Amb la incorporació d’Éric Abidal són 28 els futbolistes que han saltat al terreny de joc (11 del primer equip i 17 del filial). De nou, Andreu Fontàs i Víctor Vázquez han treballat al gimnàs.

2010-07-27_ENTRENO_17.JPGLa dinàmica de l’entrenament ha estat l’habitual en tota la pretemporada. Després de l’escalfament i dels rondos, la plantilla blaugrana ha portat a terme un circuit físic combinat amb moviments tàctics. Els entrenadors Pep Guardiola i Tito Vilanova s’han mostrat especialment atents a aquestes accions.

Dos viatges imminents

2010-07-27_ENTRENO_22.JPGEl Barça ha tornat a exercitar-se aquest dimarts a la tarda per completar l’última doble sessió de la setmana. I és que dimecres es preveu un únic entrenament matinal, dijous hi ha el viatge a Oslo, divendres una sessió vespertina i dissabte, una altra de matinal. Diumenge a la tarda l’equip marxa cap a l’Àsia.
Inici de l’última doble sessió setmanal

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash PlayerComparteix a

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana