Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Abidal, novetat de la sessió de tarda


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

26.07.2010 19:38

Abidal, novetat de la sessió de tarda

Marc Guillén / Anna Segura


El segon entrenament de la jornada de dilluns ha comptat amb la presència d’Éric Abidal. Després de passar les proves mèdiques durant el matí, el lateral del Barça se l’ha pogut veure treballant amb la resta de l’equip a la tarda.


Porten una setmana entrenant-se els mateixos sota les ordres de Josep Guardiola, però aquest dilluns a la tarda s’ha afegit una cara nova. Es tracta d’Éric Abidal, que s’ha reincorporat ja a la disciplina blaugrana després del Mundial de Sud-àfrica i les corresponents vacances. L’activitat per al primer mundialista que torna a la feina ha començat ben d’hora ja que al matí ha hagut de passar les pertinents proves mèdiques.

Trobada amb Guardiola

2010-07-26_ENTRENO_TARDE_25.JPGAixí el lateral francès del Barça s’ha convertit en el principal focus d’atenció de la segona sessió de la jornada. I entre els que li ha dedicat el seu temps a veure com es trobava hi havia el tècnic Josep Guardiola, que a l’inici de l’entrenament ha estat xerrant amb Abidal durant una bona estona. Les bromes i la complicitat entre l’entrenador i jugador han estat una de les notes més destacades d’aquest moment.

Els mateixos que al matí

2010-07-26_ENTRENO_TARDE_14.JPGAbidal ha compartit entrenament amb els mateixos 27 futbolistes que durant el matí ja s’havien entrenat a la Ciutat Esportiva . En els primers minuts de la sessió de la tarda s’ha pogut veure com els preparadors han canviat els habituals rondos per un divertit joc de possessió. Una bona manera perquè les dobles sessions preparatòries siguin més disteses.

L’activitat del primer equip tornarà aquest dimarts a les 9 del matí amb la primera de les dues sessions que els de Guardiola realitzaran.
Abidal, la gran novetat de la sessió de tarda. Fotos: Miguel Ruiz - FCB.
Abidal, la gran novetat de la sessió de tarda. Fotos: Miguel Ruiz - FCB.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana