Henry debuta amb gol (1-2)

23.07.2010 10:02

Thierry Henry va marcar el seu primer gol amb la samarreta dels New York Red Bulls en un partit amistós contra el Tottenham. L’exblaugrana va quallar una bona actuació, però no va poder evitar la derrota del seu nou equip (1-2).

Bon debut de Thierry Henry amb el seu nou equip, els New York Red Bulls, en el primer partit amistós de la pretemporada contra el Tottenham jugat al Red Bulls Arena. L’exblaugrana va marcar el seu primer gol amb l’equip de Nova York, però no va poder evitar la derrota per 1-2 contra el conjunt londinenc.

Un gol i detalls de qualitat

Henry_debut.JPGHenry va jugar la primera part del partit i va evidenciar un notable esperit de lluita i bons detalls de qualitat, tot i la lògica falta de forma física en aquest inici de pretemporada. El davanter francès va inaugurar el marcador en el minut 25 quan va rematar suaument una centrada de Joel Lindpere. El Tottenham va reaccionar en el segon temps aconseguint capgirar el marcador amb dos gols de Keane i Bale.

Aquest partit inaugurava el torneig quadrangular “Barclays New York Challenge”, en què també hi participen el Manchester City i l’Sporting de Portugal.