Espanya, a la final i als Jocs (1-3)

22.06.2011 20:30

Amb la victòria a la pròrroga davant de Bielorússia, el combinat espanyol ha assolit el pas a la final de l’Europeu sub-21 i el bitllet per als propers Jocs Olímpics. Montoya, Thiago Jeffren i Bojan han participat damunt la gespa.

La fitxa del partit
Espanya: De Gea, Montoya, Botía, Domínguez (Bojan, min 77), Dídac, Thiago, Javi Martínez, Ander (Capel, min 58) Mata, Muniaín (Jeffren, min 70) i Adrián.

Bielorússia: Gutor, Veretilo, Filipenko, Politevich, Polyakov, Sivakov, Perepechko (Baga, min 61), Dragun, Nyakhacychyk, Varankov (Bukatkin, min 69) i Skavysh (Rekish, min 84).

Gols: 0-1, Varankov, min 38; 1-1, Adrián, min 89; 1-2, Adrián, min 105, i 1-3, Jeffren, min 113.

Àrbitre: Markus Strömbergsson.
La selecció espanyola, amb els blaugrana Montoya i Thiago en l’onze inicial, i amb Jeffren i Bojan sortint de revulsius, ha aconseguit derrotar Bielorússia en un partit que ha hagut de resoldre’s en el temps addicional.

Bielorússia dispara primer

La selecció bielorussa ha sabut treure el màxim profit de l'única ocasió que ha tingut per fabricar el primer gol del partit. Varankov ha connectat una xilena que ha sorprès De Gea.

Gol agònic

Anaven passant els minuts i Espanya no trobava la manera de perforar la porteria defensada per Gutor. Luis Milla ha buscat revulsius a la banqueta i ha fet entrar Jeffren i Capel a les bandes i, més tard, Bojan per mirar de trobar el gol de l’empat. I, en l’últim sospir, ha arribat el gol gràcies a una bona centrada de Jeffren que ha transformat Adrián.

Jeffren s’apunta la sentència

Adrián ha marcat el gol que donava la victòria als de Milla en el darrer minut de la primera part de la pròrroga, i Jeffren ha estat l’autor d’un gran gol que ha sentenciat les semifinals. El davanter blaugrana ha enviat una pilota des de fora de l’àrea que ha entrat per l’escaire.

El rival d’Espanya a la final de l’Europeu sub-21 serà Suïssa, que va tombar per 1-0 a la República Txeca en un partit que també es va decidir a la pròrroga. República Txeca i Bielorrúsia, doncs, lluitaran pel tercer lloc, posició que atorga l'últim bitllet per als Jocs Olímpics 2012.