Espanya goleja Veneçuela (0-3)

07.06.2011 23:58

Els gols de Villa, Pedro i Xabi Alonso a la primera part han donat la victòria a Espanya en l’amistós disputat a Veneçuela sota una intensa calor. Fins a cinc jugadors del FC Barcelona han estat titulars.

Vicente Del Bosque ha fet cinc canvis respecte l’onze que va sortir en el darrer amistós contra els Estats Units (0-4) i ha decidit alinear fins a cinc jugadors blaugranes d’inici, Valdés, Busquets, Iniesta, Pedro i Villa. Piqué no ha jugat cap minut.

Villa i Pedro obren el marcador

Precisament els dos davanters, Villa i Pedro, han estat els encarregats d’obrir el marcador a Veneçuela. Villa ha executat de forma perfecta una falta llunyana en la primera ocasió espanyola (min 5), mentre que Pedro ha fet el segon després d’una bona incorporació des de la segona línea (min 20). Un minut abans, Valdés ha evitat l’empat amb una gran aturada a un tir de Maldonado. L’eficàcia estava sent màxima.

0-3 a la mitja part

Instants abans de la mitja part, Xabi Alonso ha anotat el 0-3 des del mateix lloc des del que Villa ha fet el primer. El jugador basc ha llançat la falta al costat contrari al de l’asturià. A la mitja part, Del Bosque ha substituït, entre d’altres, els blaugrana Villa i Iniesta, i ha fet debutar Manu del Moral.

A la represa, el conjunt local ha millorat força i ha assetjat repetidament l’àrea de Valdés, que ha hagut de volar per treure una canonada a gol de Rincón (min 75). D’aquesta manera, el porter del Barça, que ha estat substituït a les acaballes per Casillas, ha completat el seu quart matx com a internacional sense rebre cap gol en contra. Busquets i Pedro han jugat el partit sencer.