El finalista es decidirà a la tornada (7-8)

Futbol indoor

04.06.2011 11:26

El finalista de la Lliga Fertiberia es decidirà a la tornada (7-8)

Els veterans del Barça es van imposar al Mallorca a domicili per 7-8 en el partit d’anada de les semifinals de la Lliga Fertiberia de futbol ‘indoor’. Els blaugranes, doncs, prenen la iniciativa de cara a la final.

El partit, en diferit a Barça TV
Tots aquells que ho vulguin podran veure a través de Barça TV, a partir de les 21.30 hores i en diferit, aquest partit d’anada de les semifinals de la Lliga Fertiberia entre el FC Barcelona i el Mallorca.
El partit va començar com es preveia, amb un Mallorca molt ben situat en defensa i conscient que les seves opcions passaven per intentar sorprendre el seu rival a la contra, i un FC Barcelona que prenia la iniciativa amb el seu futbol de toc. Al final de la primera meitat, el marcador reflectia un empat a cinc gols que ho deixava tot obert de cara a la segona part.

Molt igualat fins al final

La represa va començar amb un elevat nombre d’ocasions de gol per a ambdós equips, però sense fortuna a l’inici. Transcorreguts alguns minuts, el Mallorca, mitjançant un gol de Montiel, s’avançava en el marcador. Pinilla va respondre ràpidament a aquest gol, però un cop més el mateix jugador del Mallorca posava per davant el seu equip. Santi Ezquerro i Lluís Carreras posarien el 7-8 definitiu en el marcador.

Els golejadors del partit

Els golejadors del partit van ser els següents: Albert Tomàs, Ezquerro (3), Moreno, Pinilla (2), i Carreras, tots ells per part del FC Barcelona. Pel que fa al Mallorca, van marcar Dorado, Miguel López (2), Montiel (3) i Ramón.

El finalista, el 10 de juny

D’aquesta manera, l’eliminatòria queda oberta i el finalista de la Lliga Fertiberia de futbol ‘indoor’ es decidirà d’aquí a una setmana, concretament el pròxim divendres dia 10 de juny a Calafell. En l’altra semifinal, l’Sporting de Gijón s’imposava al Betis per 4-8.