Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Immortalitzats amb les tres copes


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

30.05.2011 13:09

Els campions, immortalitzats amb les tres copes

Jesús Carrillo / Vanessa Forns


Els integrants del primer equip de futbol s’han fotografiat sobre la gespa del Camp Nou amb els trofeus que els acrediten com a campions de la Supercopa d’Espanya, de la Lliga i de la Champions de la temporada 2010/2011.Després de la rua de celebració i de la posterior festa que va tenir lloc aquest diumenge al Camp Nou, el conjunt dirigit per Josep Guardiola estava citat aquest dilluns a les 11.30 hores per acomiadar-se just abans de començar les vacances. Abans, però, tots els integrants de la plantilla barcelonista han saltat a la gespa de l’Estadi per endur-se un record inoblidable: la fotografia amb les tres copes assolides aquest curs.

D’aquesta manera, i quan passaven aproximadament deu minuts de les dotze del migdia, els campions han començat a sortir al terreny de joc del Camp Nou vestits amb la indumentària d’entrenament. Just a la zona del Gol Sud de l’Estadi, els esperaven els trofeus de la Supercopa d’Espanya, de la Lliga i de la màxima competició europea, amb les quals han dut a terme una sessió fotogràfica per al record. No hi faltava ningú.

Imatges per al record

La primera de les moltíssimes fotos que s’ha fet l’equip aquest dilluns ha estat la del grup sencer. A partir d’aquí, s’han succeït les imatges dels jugadors posant un per un amb les tres copes; d’altres dels futbolistes amb Josep Guardiola; hi ha hagut qui també ha volgut compartir espai amb altres companys o membres de l’‘staff’ tècnic... totes aquestes amb un element comú: la satisfacció i l’alegria de la feina ben feta.

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana