FCB-Espanyol. Sabies que...

08.05.2011 11:10

El portal Opta subministra les dades més curioses del derbi d’aquesta tarda al Camp Nou.

El Barça és l'equip que més gols ha fet des de fora de l'àrea. Foto: Arxiu FCB

► La victòria del Barça per 1-5 de la primera volta és la golejada més gran dels culers al camp de l’etern rival.

► El balanç dels últims sis derbis al Camp Nou és de dos triomfs locals, un de visitant i tres empats.

► Dels 76 derbis de la història de la Lliga com a local, el Barça n’ha guanyat 58, n’ha empatat 9 i n’ha perdut 9.

► L’Espanyol suma sis jornades consecutives sense vèncer fora de casa aquesta temporada a la Lliga i en els cinc darrers desplaçaments no ha marcat cap gol.

2011-04-09_PARTIDO_34.JPG► Messi ha marcat en cinc dels seus últims set compromisos al Camp Nou.

► El Barça li treu 40 punts a l’Espanyol (88 per 48).

► Els blaugrana han marcat més del doble de gols (89) que els blanc-i-blaus (42) a la Lliga.

► Els pericos són el quart pitjor equip de la segona volta, després d’Almeria, Hèrcules i Getafe.

► El Barça és l’equip que més gols ha marcat des de fora de l’àrea en el campionat (14), mentre que l’Espanyol és el que menys n’ha fet (2).

► Els de Guardiola s’han avançat en el marcador en 30 de les 34 jornades disputades.