El rècord de gols a domicili, superat

01.05.2011 11:00

El gol de Thiago a Anoeta va ser el 45è de la temporada per al FC Barcelona lluny del Camp Nou, i el que supera el rècord blaugrana de la 2008/09 (44). A continuació repassem altres dades del partit a Sant Sebastià.

L'equip, celebrant el 0-1 de Thiago. Fotos: Miguel Ruiz-FCB

► La derrota a Anoeta impedeix a l’equip igualar el rècord de 32 jornades consecutives sense perdre a la Lliga, que continuarà en mans de la Reial Societat de la temporada 1979/80.

► Feia 231 dies, des de l’11 de setembre del 2010, en la jornada 2, que el FC Barcelona no perdia un partit de Lliga.

► Thiago va anotar el seu quart gol com a blaugrana, el tercer d’aquest curs. Els dos primers havien arribat amb el cap.

2011-04-30_PARTIDO_06.JPG► Fontàs va jugar el seu segon partit de Lliga aquest temporada. El primer va acabar amb un 0-8 a Almeria.

► En el seu primer partit com a titular amb el primer equip (ja havia jugat els darrers minuts a camp del Mallorca), Montoya va lesionar-se als 13 minuts de joc. Una pena.

► Jeffren, en canvi, va completar a Anoeta el seu primer partit sencer aquesta temporada.

► Alves, suplent d’inici, va disputar el seu partit oficial número 150 amb el primer equip del FC Barcelona.

► Carles Puyol és l’únic jugador que no ha estat present en cap de les sis derrotes de l’equip aquesta temporada.

► Des de la jornada 1 de la temporada 2008/09, jugada el 31 d’agost del 2008, que Barça i Madrid no perdien en la mateixa jornada.