Mascherano ja ha eliminat el Madrid

25.04.2011 11:23

Javier Mascherano ja ha eliminat el Madrid a la Lliga de Campions

Jesús Carrillo

L’argentí Javier Mascherano ja sap el que és eliminar el Reial Madrid a la Lliga de Campions. La temporada 2008/09, quan el ‘14’ del Barça vestia la samarreta del Liverpool, va derrotar l’equip blanc.

Als vuitens de final de la Lliga de Campions del curs 2008/09 el sorteig va aparellar el Liverpool i el Madrid. El partit d’anada es va jugar un 25 de març a Madrid i la tornada el 10 de març a Liverpool. L’actual jugador del Barça, Javier Mascherano, va participar en els noranta minuts de tots dos partits.

Dues victòries angleses

En el partit d’anada, Benayoun va ser l’encarregat de marcar el gol de la victòria ‘red’ en el minut 82 del partit jugat. Mascherano va ser fonamental per aturar el mig del camp madridista format per Gago, Lass Diarra i Marcelo. Curiosament ‘El Jefecito’ va compartir triomf amb els actuals madridistes Xabi Alonso i Arbeloa.

Golejada a Anfield

mascherano_madrid.jpgDues setmanes més Liverpool i Madrid jugaven la tornada a Anfield amb la clara avantatge per als anglesos després del resultat de l’anada. Un altre vegada Mascherano va ser titular a l’equip de Rafa Benítez i va contribuir a la golejada dels ‘reds’ per 4-0 (un gol de Fernando Torres, dos gols de Gerrard i l’últim de l’italià Dossena) per deixar altra vegada al Reial Madrid eliminat de la Champions en els vuitens de final.

Dues grogues per a ‘El jefecito’ i un pal

L’argentí va veure una amonestació en cadascun dels dos partits, el que li va suposar no poder jugar l’anada dels quarts de final. També va destacar en un llançament a la primera part jugada a Liverpool on un fort xut del migcampista es va estavellar al travesser de la porteria defensada per Iker Casillas.