Messi, golejador històric al Bernabéu

16.04.2011 23:50

El Barça ha empatat contra el Reial Madrid gràcies a un gol de Leo Messi, que es converteix en el jugador que més dianes ha aconseguit marcar (4) al Santiago Bernabéu amb la samarreta blaugrana.

Messi, celebrant el seu gol de penal amb Alves. Fotos: Miguel Ruiz-FCB

Leo Messi, de 23 anys, ha aconseguit, de penal, el seu quart gol al Santiago Bernabéu en tota la seva trajectòria. D'aquesta manera, deixa enrere altres golejadors històrics, que havien aconseguit tres gols a Chamartín: Zaldúa, Asensi, Rivaldo, Ronaldinho i Henry.

Tres gols en tres partits consecutius

De fet, el Santiago Bernabéu és un camp que li va molt bé a Leo, ja que ha marcat tres vegades de manera consecutiva en els últims tres partits a Madrid, després de participar en el 2-6, el 0-2 de l'any passat i l’1-1 d'aquest dissabte.

30 gols a la Lliga

2011-04-16_PARTIDO_23.JPGEl gol, que ha arribat en el minut 53 després d'un clar penal de Raúl Albiol sobre David Villa, suposa la seva 30a diana a la Lliga. Per segona temporada consecutiva, el '10' del Barça supera la barrera de la trentena de gols en la competició espanyola, una cosa que ningú havia aconseguit abans. Cal recordar que l'argentí ja n'acumula 49 en totes les competicions.

La seva primera diana contra Mourinho

Cal recordar també que Messi ha marcat per fi a un equip dirigit pel tècnic José Mourinho, un fet que se li resistia des de fa molt de temps. En concret, ha arribat en el seu novè partit contra l'entrenador portuguès, comptabilitzant els partits contra el Chelsea, l’Inter i el Reial Madrid.