L’avantatge s’amplia a vuit punts

02.04.2011 23:53

El triomf del Barça al camp del Vila-real combinat amb la derrota del Madrid a casa contra l’Sporting de Gijón fan que la distància entre el primer i el segon sigui de vuit punts.

Fins avui, la diferència màxima entre el primer i el segon havia estat de set punts. Ara, superada la jornada 30, el Barça ha aconseguit el seu major avantatge sobre el Madrid: vuit punts. I és que el conjunt blaugrana ha sumat el tretzè triomf a domicili el mateix dia que els blancs patien la seva primera derrota com a locals.

Els de José Mourinho rebien l’Sporting de Gijón a les sis de la tarda. Un gol de De las Cuevas al minut 78 ha donat els tres punts als visitants. Dues hores més tard, el líder no fallava al camp del tercer, el Vila-real, i ampliava distàncies també amb un resultat mínim: 0-1 amb diana de Piqué.

Falten 24 punts per disputar i un clàssic al Bernabéu, a la 32a jornada.

Guardiola iguala Venables

D’altra banda, l’entrenador Pep Guardiola ha dirigit el seu partit número 169, igualant la xifra que va assolir Terry Venables. De moment, els quatre tècnics amb més compromisos oficials al Barça són Johan Cruyff (430), Frank Rijkaard (273), Rinus Michels (264) i Louis Van Gaal (200).