Victòria del Xakhtar abans de Champions (1-3)

01.04.2011 18:54

Victòria del Xakhtar abans de viatjar a Barcelona (1-3)

El Xakhtar Donestk ha guanyat per 1-3 l’Illitxivets en el partit de la Lliga d’Ucraïna jugat aquest divendres. L’equip de Lucescu referma el seu liderat i ja és a 14 punts del Dinamo de Kíev.

Fernandinho ha tornat a jugar sis mesos després. Fotos: shakhtar.com

El Xakhtar arriba diumenge
El Xakhtar, que tindrà un dia més que el Barça per preparar el partit de dimecres, té prevista la seva arribada a Barcelona el proper diumenge a les 18.20 h. Dimarts s’entrenarà a la gespa del Camp Nou a les 18 h, i una hora després, l’entrenador Mircea Lucescu i un jugador de l’equip compareixeran en roda de premsa.
El rival del Barça als quarts de final de la Lliga de Campions viatjarà diumenge a la capital catalana amb els deures fets a la Lliga. El campió ucraïnès no ha patit gens per imposar-se a l’Illitxivets per 1-3 en el partit avançat jugat aquest divendres, corresponent a la 23a jornada de la lliga d’Ucraïna. A banda de la victòria, l’altra nota positiva per al Xakhtar ha estat el retorn de Fernandinho als terrenys de joc després de sis mesos de baixa per lesió. En canvi, l’exblaugrana Txigrinski no ha jugat, ja que encara arrossega molèsties al turmell dret.

Jadson i Srna, decisius

Mkhxtaryanx_Xakhtar.jpgSense fer un partit brillant, el Xakhtar no ha patit per imposar-se al tretzè classificat de la lliga ucraïnesa i en el qual juguen 15 futbolistes cedits pel Xakhtar. Un inspirat Jadson ha canalitzat el joc ofensiu dels “miners”, que també han tingut en el lateral Srna un perillós estilet. Tots dos jugadors han protagonitzat la jugada del 0-1. Una gran assistència de Jadson l’ha rematada Srna en una de les seves nombroses incursions en atac.

Domini absolut del Xakhtar en el segon temps

Els visitants han incrementat el seu domini en la segona part del partit. William ha rematat al travesser i Luiz Adriano ha marcat el 0-2 en rematar una pilota morta dins l’àrea després d’un llançament de falta en el minut 52. Però cinc minuts després, els locals han retallat diferències per mitjà de Budkivskiy. L’1-2 no ha fet perillar la victòria del Xakhtar, que ha seguit controlant el partit. En el temps de descompte ha arribat la sentència, quan una assistència del “debutant” Fernandinho ha estat rematada per Douglas Costa al fons de la xarxa.