Quatre blaugranes empaten amb la Sub-21 (1-1)

28.03.2011 21:34

Quatre jugadors del FC Barcelona han participat en l’empat de la selecció espanyola sub-21 contra Bielorússia d’aquesta nit a Alcalá de Henares. Bojan ha estat substituït al descans per un fort cop rebut.

La fitxa
Espanya, 1
Bielorússia, 1

Espanya: De Gea; Montoya (Botía m. 60), San José, Domínguez, Dídac Vila (Jordi Alba m.71); Parejo (Viera m. 84), Fontás (Thiago Alcántara m. 46), Ander Herrera (N’Sué m. 60), Capel; Adrián (Baena m. 71) i Bojan (Muniain m. 46).

Bielorússia: Gutur; Veretilo, Filipenko, Politevich, Paliakov; Drahun, Sivakov, Baha (Matvekisch m. 67), Rekis; Hardzeichuk i Skavisch.

Estadi: El Val (Alcalá de Henares, Madrid)

Gols: 1-0. Parejo (min. 68); 1-1. Rekisch (min. 75)

Bojan, Montoya i Fontàs han format part de l’onze inicial de l’equip de Luis Milla, seleccionador espanyol. El davanter de Linyola ha rebut una entrada molt dura a la primera part i, des d’aleshores, no ha estat còmode sobre la gespa de l’estadi El Val de la localitat madrilenya d’Alcalá de Henares. El blaugrana ha demanat el canvi al descans.

Thiago, a la represa

A l’inici de la segona part Thiago ha entrat per Fontàs, mentre que el jugador de l’Athletic Club Muniain ha substituït Bojan. Espanya sub-21 s’ha avançat gràcies a una falta servida per Daniel Parejo. Tot i això, els de l’Europa de l’est han optat pel contracop i han empatat set minuts més tard.

Pel que fa a la participació dels blaugranes, el lateral Montoya ha estat molt incisiu, pujant de forma constant per la seva banda. Andreu Fontàs, com en el filial, ha jugat per davant dels dos centrals, mentre que Bojan ho ha fet durant tota la primera part enganxat a la banda esquerra de l’atac espanyol. Thiago ha jugat on és habitual, ocupant una posició avançada al mig camp intentant assistir els davanters.

Ruben Miño, porter del filial del FC Barcelona, ha estat l’únic blaugrana dels convocats que no ha participat en aquest darrer partit de la selecció Sub-21 abans de l’inici del campionat d’Europa a Suècia, el proper mes de juny.

Deulofeu i Calvet, amb la Sub.17

La selecció espanyola sub-17 està jugant a Bèlgica el torneig de classificació per a la fase final de la categoria. Els dos jugadors del Juvenil A blaugrana, Pol Calvet i Gerard Deulofeu han estat titulars a la victòria per 5-1 de la selecció espanyola davant la d’Irlanda del Nord. Deulofeu, a més, ha fet un dels gols de l’equip dirigit per Ginés Meléndez. Ha jugat 50 minuts mentre que Pol Calvet ha jugat el partit sencer.