Argentina empata a Nova Jersey (1-1)

27.03.2011 08:02

La Argentina de Milito, Mascherano i Messi empata a Nova Jersey (1-1)

L’Argentina de Milito, Mascherano i Messi ha empatat la matinada de dissabte a diumenge contra els Estats Units. Cambiasso i el debutant Agudelo han estat els golejadors del partit jugat a East Rutherford (Nova Jersey, Estats Units).

Messi, en acció. Fotos: fifa.com

Els tres jugadors del FC Barcelona, que han participat durant els 90 minuts de partit, han merescut més en el compromís amistós jugat als Estats Units. Sobretot en la primera part, en què Messi i el madridista Di María han gaudit de bones ocasions per avançar el bàndol argentí, que no ha signat el 0-1 fins que Cambiasso, poc abans de la mitja part, ha culminat una jugada elaborada per Messi i prèviament rematada per Di María.

Empat inesperat

usa_argentina_agudelo.jpgA la represa, més del mateix. Messi i Di María han vist com el porter Howard impedia novament la diana sud-americana i ha mantingut amb vida el conjunt americà, que s’ha trobat amb el gol en una jugada a pilota aturada. Qui l’ha fet ha estat el debutant Juan Agudelo, que poc abans havia substituït Jermaine Jones. Amb l’1-1, el marcador no s’ha tornat a moure més.