Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Alves: el somni continua


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

23.03.2011 11:50

Alves: el somni continua

Sandra Sarmiento


El defensa brasiler reconeix que és millor futbolista gràcies al Barça i se sent “un privilegiat per formar part del millor moment de la història del Club”.


Alves: el somni continua

Condemnats a entendre’s. Quan Andoni Zubizarreta diu que Alves “és únic en aquesta posició” i el futbolista assegura que “formar part d’aquest grup m’omple d’orgull i vull que el meu somni segueixi per molt més temps”, no hi havia cap altra solució: s’havien de trobar. I la renovació ja és una realitat. L’amo de la banda dreta segueix fins al 2015.

Un defensa amb ànima de davanter

És un lateral dret. Però també és un interior. Un extrem. És a tot arreu. “Sóc un defensa amb ànima d’atacant”, va comentar Alves en una entrevista recent a Barça TV. “Més tenint en compte les circumstàncies d’aquest equip i de la nostra manera de jugar. Els rivals vénen aquí i es tanquen al darrere. Llavors no 2010-11-24_PARTIDO_20.JPGtens tanta feina. Però jo m’adapto a les circumstàncies i ho procuro fer el millor possible”.

Incidència en el joc d’atac

Alves suma aquesta temporada 13 assistències de gol. Les mateixes que va fer en tot el curs passat, o dos més que la 2008/09. “A tothom li agrada fer gols. Jo n’aporto 3 o 4 per temporada, però amb el meu rol dins l’equip, jo em quedo més content si els números en assistències són alts. Intento millorar cada dia en aquest aspecte”, diu el ‘2’ blaugrana.

El Barça el fa millor

Ja ho va dir el Pep en el seu moment: “El Barça ens fa millors a tots”. I Alves té la mateixa opinió: “El fet de compartir equip amb aquests futbolistes et fa ser millor jugador. No hi ha dubte”. El defensa brasiler és feliç: “Jugar al Barça és un somni fet realitat”. El somni continua.

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana