El Xakhtar, més a prop del títol (4-0)

20.03.2011 18:22

El rival del Barça als quarts de final de la Champions ha fet un pas de gegant cap al títol de la Lliga d’Ucraïna. El Xakhtar ha guanyat el Volyn Lutsk per 4-0 i ja és a 12 punts del segon classificat, el Dinamo de Kíev.

L’equip de Mircea Lucescu no ha tingut gaires problemes per imposar-se al Volyn Lutsk per 4-0 en el partit de la 22a jornada de la Lliga d’Ucraïna. El partit s’ha resolt en el segon temps després d’arribar-se al descans amb un ajustat 1-0 gràcies a un gol de penal del brasiler Jadson en el minut 43.

LESIO_LUIZ_ADRIANO.jpgEl migcampista armeni Henrikh Mkhitaryan ha aconseguit encarrilar la victòria amb el 2-0 en el minut 69 i, un minut després, Alex Teixeira sentenciava la victòria amb el 3-0. El bolivià Marcelo Moreno ha arrodonit el marcador amb un quart gol a tres minuts del descans. La nota negativa del partit ha estat la lesió de Luiz Adriano que ha estat retirat en camilla en el minut 16 del primer temps, sent substituït per Moreno.

La Lliga, quasi sentenciada

El Xakhtar afrontarà l’eliminatòria de quarts de final contra el Barça amb la lliga quasi sentenciada. Després de la jornada d’aquest cap de setmana, encapçala la classificació amb 12 punts d’avantatge respecte al Dinamo de Kíev, que aquest diumenge ha perdut al camp del Dnipro (1-0).