Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


75 gols de jugada a la Lliga


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

16.03.2011 11:38

75 gols de jugada a la Lliga

Marc Guillén


El Barça és el màxim golejador de la Lliga amb diferència gràcies al seu joc combinatiu perquè 75 dels 79 gols els ha generat a partir d’una jugada elaborada.


Foto: arxiu FCB
Foto: arxiu FCB

En la història recent el Barça sempre té la possessió de la pilota, però aquesta s’ha de traduir en gols. Guardiola va millorant la fórmula cada temporada i en aquesta Lliga l’equip està traient més rendiment que mai de les triangulacions estil de la casa.

El 95% dels gols arriben tocant

La proporció dels gols de jugada d’aquest Barça és la més elevada des que Guardiola ocupa la banqueta. El Barça ha marcat 75 dels 79 gols a la Lliga a través de les combinacions que enamoren el món del futbol i només quatre han estat a pilota aturada. Aquesta dada no deixa de reafirmar la superioritat del joc blaugrana.

L’efectivitat de l’estil del Barça no deixa de créixer amb Guardiola perquè en la seva primera temporada els seus homes van marcar 82 gols de jugada i en l’anterior en van fer 77. Aquestes xifres, però, són després de jugar-se tota la Lliga, mentre que els 75 gols actuals són a deu jornades per al final.

Els córners també són jugades

Des de la seva arribada, Guardiola va fer de l’estratègia un dels seus punts forts. En la primera temporada el Barça va marcar 7 gols de córner a la Lliga i en la segona en va marcar 8, mentre que en l’actual només en comptabilitzem un.

Això s’explica perquè aquesta temporada el Barça llança la majoria dels córners en curt per aprofitar justament la superioritat combinativa. Aquests córners es converteixen en jugades assajades. El Barça ja ha marcat 3 gols a la Lliga, que en clau d’estadístiques es comptabilitzen dins dels 75 gols de jugada.

Penals i faltes

Si en les anteriors temporades els blaugranes havien marcat 10 gols de falta a la Lliga, aquesta temporada només n’ha marcat un, en bona part perquè han marxat alguns dels llançadors com Márquez, Henry o Ibrahimovic i perquè encara no s’ha marcat cap gol amb centrades de falta com passava en anteriors temporades. Alhora, si en la primera temporada es van marcar 6 gols de penal, i en la segona tres, aquest curs només se n’han marcat dos.

Notícies Futbol

Temporada 10-11

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana