Bojan es retroba amb el gol 3 mesos després

14.03.2011 13:00

Bojan es retroba amb el gol tres mesos després

Feia tres mesos que Bojan no marcava, concretament des del gol que va fer a la Reial Societat el 12 de desembre. Aquest diumenge, al Sánchez Pizjuán, el de Linyola sortia al camp en substitució d’un lesionat Pedro i es retrobava amb el gol.

Un camp on se’n surt prou bé
Bojan marcava aquest diumenge a Sevilla, curiosament al mateix escenari on la temporada passada ja havia fet un dels seus gols més importants. Era la penúltima jornada de Lliga, i el Barça s’estava disputant el títol de Lliga amb el Reial Madrid. El ‘9’ blaugrana marcava llavors el 0-2 en un partit en què el conjunt andalús va estar a punt de remuntar en una segona meitat agònica (2-3).
Bojan Krkic es va estrenar contra el Sevilla de cara a porta en aquest 2011. Tot i que va començar el partit seguint-lo des de la banqueta, els problemes al pubis de Pedro quan corria el minut 13 el va fer saltar al terreny de joc per ocupar el lloc del jugador canari. El ‘9’ blaugrana, molt actiu, va aprofitar molt bé la primera pilota en posició de perill que li va arribar per obrir el marcador.

La jugada del gol

Al minut 30 d’un partit molt exigent i marcat per la contundència del conjunt andalús, Iniesta feia una excel•lent passada per a Dani Alves, que al mateix temps va assistir en horitzontal per a Bojan, que només va haver de controlar la pilota i acompanyar-la fins a la línia de gol, protegint-la de l’intent de refús de Martín Cáceres. Un gol d’or que, després de la rèplica de Jesús Navas, acabaria permetent al FC Barcelona endur-se un punt del sempre complicat Sánchez Pizjuán, i que ben segur va suposar per al jugador una injecció de confiança. Bojan tornava a somriure.

El quart a la Lliga

2011-03-13_PARTIDO_12.JPGEl que va marcar contra el Sevilla és el quart gol de Bojan a la Lliga, i el cinquè en el global de la temporada –va marcar-ne un més a la Copa del Rei, en el partit davant el Ceuta i que va acabar amb un resultat de 5-1-. Fins aquest diumenge, el davanter blaugrana havia vist porta per partida doble en la golejada contra l’ Almeria ( 0-8 ), i també en el partit davant la Reial Societat ( 5-0 ), en el qual va marcar el gol que tancava el compte golejador del conjunt dirigit per Josep Guardiola. El de Sevilla és doncs, sens dubte, el seu gol més decisiu fins ara en aquest curs.

La seva participació

En el que va de temporada, Bojan ha tingut un total de 21 participacions amb l’equip pel que fa a la competició de la regularitat. D’aquestes, en cinc ocasions ho ha fet com a titular: contra l’ Hèrcules, l’Sporting de Gijón, el Mallorca, el Llevant i el Saragossa. Fins avui el de Linyola suma 647 minuts disputats.