A trencar la mala ratxa a Sevilla

13.03.2011 11:41

Jesús Carrillo

Diuen que Sevilla té un color molt especial. En tot cas, aquest any, els culers dirien que la capital andalusa té un color fosc per als seus interessos. El Barça hi ha perdut dos partits oficials davant Sevilla (Supercopa) i Betis (Copa).

Xavi, en un moment del partit contra el Betis de Copa. Fotos: Miguel Ruiz

S’anuncien pluges
La previsió meteorològica pronostica pluja constant sobre la capital andalusa per avui diumenge. En tot cas, s’espera que la gespa del Sánchez Pizjuán dreni molt millor que la del camp del Betis, que el partit es pugui jugar sense problemes i que el Barça pugui trencar la malastrugança de Sevilla d’aquesta temporada.
2010-08-14_PARTIDO_08.JPGEn plena pretemporada, el Barça va jugar el primer partit oficial del curs a l’estadi Ramón Sánchez Pizjuán, en l’anada de la Supercopa d’Espanya. Les vacances dels mundialistes va fer que el Barça jugués amb quatre jugadors del filial. Anava tot bé fins a la segona part. El Sevilla va marcar tres gols remuntant el gol inicial blaugrana que havia fet Ibrahimovic en el seu últim compromís oficial amb la samarreta del Barça. El Barça va perdre per 3-1, encara que remuntaria en la tornada (4-0).

A la Copa, tampoc

Cinc mesos després el Barça va tornar a la capital andalusa. L’estadi Benito Villamarín era l’escenari del partit de tornada dels quarts de final de la Copa del Rei. Els blaugranes havien guanyat el partit d’anada per 5-0 i, per tant, la tornada davant el Betis era un pur tràmit. Però altra vegada la derrota va ser la protagonista per al Barça i, curiosament, pel mateix resultat: 3-1 davant dels jugadors de Pepe Mel.

El ‘B’ va empatar

MIGUEL4.JPGEl primer equip ha patit a Sevilla dues de les quatre derrotes de la temporada. Ara bé, el filial tampoc ha pogut trencar la mala ratxa. El Barça ‘B’ va aconseguir empatar (2-2) malgrat que perdia per 2 a 0 a l‘inici de la segona part, en un matx que havia quedat suspès dies abans per la pluja.