Resultats per a l’esperança

08.03.2011 11:08

Jesús Carrillo

Dels partits jugats enguany pel Barça al Camp Nou en totes les competicions, en 15 vegades el resultat obtingut classificaria els de Guardiola per als quarts de Champions. Només tres dels resultats signats a casa classificarien l’Arsenal.

Fa falta, com a mínim, un gol aquesta nit al Camp Nou. Fotos: Miguel Ruiz

Els marcadors visitants ‘gunners’
Per la seva part els de Wenger porten uns molt bons números aquesta temporada. De tots els partits oficials jugats pels ‘gunners’ com a visitant, que ho han fet en 22 ocasions (s’inclouen la Premier League, la Carling Cup, la FA Cup i la Lliga de Campions), en 16 partits els resultats de l’Arsenal van ser bons per superar la ronda de vuitens de final. En els resultats de quatre partits quedarien eliminats i en els altres dos forçarien el temps afegit.

Pel que fa a la competició d’aquesta nit, l’Arsenal ha perdut dos dels tres partits jugats a la fase de grups. Dels tres partits jugats només en un cas es classificaria (victòria 1-3 a camp del Partizan), en un altre quedaria fora d’Europa (derrota per 2-0 contra el Braga) i en un forçaria la pròrroga (derrota per 2-1 a camp del Xakhtar).

Fins avui, el primer equip blaugrana ha jugat 22 partits al Camp Nou corresponents a l’actual temporada 2010/11 (14 de Lliga, 4 de Copa, 3 de Lliga de Campions i un de Supercopa d’Espanya). De tots els resultats previs al partit d’aquesta nit, en 15 ocasions el Barça es classificaria, en tres quedaria eliminat i en tres més forçaria la pròrroga.

Els del temps afegit

2011-01-02_PARTIDO_12.JPGEn tres ocasions el FC Barcelona ha acabat el seu partit a l’estadi amb un marcador de 2-1 –que forçaria el temps afegit davant els anglesos– i els tres partits corresponen a la Lliga. Es van produir davant el València, el Llevant i l’Athletic Club.

El Barça de Pep Guardiola va sumar els tres punts gràcies al resultat que aquesta nit no li serviria per resoldre l’eliminatòria després dels 90 minuts reglamentaris.

Els negatius

2010-09-11_PARTIDO_06.JPGTres cops més els resultats obtinguts pel Barça deixarien els blaugranes fora de la Champions. Dos partits corresponen a la Lliga i un a la Copa del Rei. A la competició de la regularitat, el Barça va deixar escapar punts davant l’Hèrcules (0-2) i Mallorca (1-1). A la Copa, a l’anada dels vuitens de final davant l’Athletic Club, els reis de Copes van empatar a zero. Tots aquests resultats farien que els ‘gunners’ tinguin dret a jugar els quarts de final de la màxima competició continental.

Els tres de la Champions

2010-10-20_FCB_-_COPENHAGUEN_002.jpgEl Barça jugarà avui el seu quart partit de la Champions d’enguany. Els tres resultats previs davant Panathinaikos, Copenhagen i Rubin Kazan donarien la classificació als blaugranes. Contra els grecs els blaugranes van golejar (5-1) i en els altres dos partits el primer equip va guanyar el seu rival per 2-0. Tots tres marcadors, doncs, serien ideals per al partit d’aquesta nit.

I 12 més, en clau positiva

Els resultats dels partits davant el Sevilla (Lliga i Supercopa), Sporting, València, Vila-real, Reial Madrid, Reial Societat, Màlaga, Racing, Atlètic de Madrid i Saragossa (Lliga) i Ceuta, Betis i Almeria, a la Copa, donarien el pas a quarts als blaugranes.