A l’Arsenal se li escapa la Carling Cup (1-2)

27.02.2011 19:33

Una errada greu en l’últim sospir de partit ha privat l’Arsenal d’aixecar el seu primer títol en sis anys. Els londinencs han acabat derrotats pel sorprenent Birmingham per 1 gol a 2.

La fitxa del partit
Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscienly, Djourou, Clichy, Rosicky, Nasri, Song, Wilshere, Arshavin (Chamakh, min 77) i Van Persie (Bendtner, min 69).

Birmingham: Foster, Carr, Johnson, Ridgewell, Jiranek, Bowyer, Larsson, Gardner (Beausejour, min 50), Ferguson, Fahey (Martins, min 83) i Zigic (Jerome, min 92).

Gols:

0-1. Zigic, min 28.
1-1. Van Persie, min 39.
1-2. Martins, min 89.
La falta d’entesa entre el porter ‘gunner’ Szczesny i el defensa Koscienly ha permès a Martins marcar a plaer el gol de la victòria del Birmingham i donar, d’aquesta manera, la Carling Cup al seu equip en detriment del conjunt de Wenger.

Sorpresa només començar

Malgrat no partir com a favorit per emportar-se la final, el Birmingham, en el minut 28, s’ha avançat en el marcador mitjançant un vell conegut de la lliga espanyola, el serbi Nikola Zigic. Els seus dos metres d’alçada el fan invencible de cap i, justament, amb una precisa rematada de cap ha aconseguit el 0 a 1 per al seu equip.

Van Persie iguala les coses

Deu minuts més tard, l’holandès Van Persie feia justícia al domini de l’Arsenal empatant el partit. El davanter ha aprofitat una bona centrada des de la banda dreta d’Arshavin, que ha situat un esperançador empat a un. Amb aquest resultat es viatjaria al descans.

Adéu al títol de manera cruel

En els minuts finals de partit, l’Arsenal ha buscat amb insistència el gol de la victòria, però aquest no arribava mai. I, quan tot feia pensar que s’hauria d’anar a la pròrroga , una jugada que no havia de portar conseqüències s’ha acabat convertint en la sentència final per als de Wegner. Martins, quan faltava un minut per acabar el partit, ha aprofitat una indecisió a l’hora de refusar una pilota de Szczesny i Koscienly per fer el gol que donava el títol al Birmingham.