Van Persie resol el partit per a l’Arsenal (2-0)

12.02.2011 18:01

L’Arsenal ha tombat el Wolverhampton en el darrer partit abans de la cita de dimecres amb el FC Barcelona a la Lliga de Campions. Van Persie ha estat el doble golejador.

L'Arsenal continua com a segon classificat. Foto: arsenal.com

Tot i l’empat de la setmana passada contra el Newcastle (4-4), l’equip d’Arsène Wenger continua molt viu a la Premier League. La victòria d’aquest dissabte a la tarda contra el Wolverhampton permet als ‘gunners’ sumar 53 punts, només quatre menys que el Manchester United, que ha superat el City gràcies a un golàs de Rooney.

Van Persie, en forma

Les coses se li han posat ràpid de cara a l’Arsenal, que mitjançant Van Persie ha obert el marcador. Cesc ha estat qui ha fet l’’assistència de gol. Amb l’1-0 han arribat els millors minuts dels locals, que han desaprofitat una ocasió rere l’altra. Arshavin, Walcott, Cesc... Cap d’ells ha pogut signar el 2-0 abans de la mitja part, tot i el gran futbol desplegat pel conjunt londinenc.

A la represa, i després de rebre una dura entrada al genoll, Van Persie ha tornat a marcar i ha deixat el matx vist per sentència. L’holandès ja ha fet 10 gols en els últims set partits i és una de les grans amenaces per al conjunt blaugrana aquest dimecres.