A l’Arsenal li remunten un 0-4 (4-4)

05.02.2011 18:57

Els ‘gunners’ trenquen la bona ratxa de victòries amb un empat al camp del Newcastle. El rival del FC Barcelona a vuitens de la Lliga de Campions perd els tres punts que tenia gairebé assegurats després d’acabar la primera part 0-4.

Els jugadors Arsène Wenger han sortit imparables marcant 3 gols en menys de 10 minuts. Walcott ha inaugurat el marcador, en el segon 43, amb el gol més ràpid de la Premier aquesta temporada. Abans de la mitja hora de partit, Van Persie marcava el quart i semblava deixar sentenciat el matx.

Expulsió de Diaby i davallada de l’Arsenal

La segona part ha estat un partit totalment diferent. El Newscatle s’ha cregut que podia remuntar el matx després de l’expulsió de Diaby i ha tirat endavant posant en problemes l’Arsenal. Gràcies a dos penals en contra dels ‘gunners’, i a un magnífic gol de Tioté en el minut 86, el Newcastle ha aconseguit un punt ‘in extremis’.
Remuntada històrica
Aquesta remuntada del Newscatle, quan a la mitja part perdia per 0–4, és la primera en tota la història de la Premier League. Mai cap equip anglès havia aconseguit empatar un partit després d’anar perdent per quatre gols de diferència.