L’Arsenal remunta contra l’Everton (2-1)

02.02.2011 09:00

El proper rival del FC Barcelona a la Lliga de Campions, l’Arsenal de Wenger, va haver de remuntar un 0-1 advers a l’Emirates Stadium contra l’Everton per poder continuar la seva persecució al United, líder amb 5 punts d’avantatge.

Les coses no van ser fàcils per als londinencs, que ben aviat –al minut 24- van encaixar un gol de Saha en clar fora de joc. Van haver de picar molta pedra per capgirar el marcador, cosa que va produir-se en els compassos finals de partit, quan Arshavin va signar l’empat després d’una passada de Cesc i quan Koscielny, poc després, va rematar a gol un llançament de córner.

El Newcastle, següent rival

Amb aquest resultat, l’Arsenal es manté com a segon classificat, a cinc punts del líder Manchester United, i amb quatre d’avantatge vers el Manchester City i cinc vers el Chelsea. Queden encara 14 partits per jugar-se.

Els següents compromisos de l’Arsenal seran aquest dissabte a camp del Newcastle i a casa set dies després contra el Wolverhampton. Tot seguit, arribarà l’hora de la Champions, contra el Barça.