El Racing, un rival especial per a Iniesta

20.01.2011 19:04

Sandra Sarmiento/David Puig

Andrés Iniesta pot disputar aquest dissabte el seu 14è partit davant el Racing de Santander. Serà l’equip al qual s’ha enfrontat més cops a la Lliga i a qui li ha marcat gols força especials.

Des que Andrés Iniesta va debutar amb el primer equip, el Racing de Santander ha estat el rival, juntament amb el Mallorca, al qual s’ha enfrontat en més ocasions a la Lliga, amb un total de 13 partits. En aquests enfrontaments, el migcampista manxec ha marcat dos gols que tenen la seva història.

Estrena en la temporada més golejadora

2010-08-29_P-RTIDO_13_copia.jpgAndrés Iniesta ha marcat, fins ara, sis gols a la Lliga, igualant el seu millor registre des que va debutar amb el primer equip. La bona ratxa golejadora va començar a l’estadi d’El Sardinero davant el Racing de Santander en el primer partit de la Lliga 2010/11. El Barça va guanyar per 0-3 i Iniesta va marcar el segon gol blaugrana i el primer del seu compte particular aquesta temporada. Era el minut 32 quan Iniesta superava Toño amb una subtil vaselina des de fora de l’àrea i al primer toc. Va ser un gol de gran talent que presagiava la gran temporada que està fent el manxec.

Celebra amb un gol el seu partit 300

fcb-racing_x48x.JPGEl 20 de febrer del 2010, Iniesta no va poder celebrar d’una manera millor el seu partit 300 amb la samarreta del Barça i, de nou, va ser amb el Racing de Santander com a protagonista. En una campanya marcada per les lesions, Iniesta no va tenir gaire sort de cara a porteria, però el seu únic gol de la temporada va arribar en aquest partit tan especial. El Barça es va imposar a l’equip de Miguel Ángel Portugal per 4-0 i Iniesta va ser qui va estrenar el marcador. En el minut 7, va aprofitar un bon servei en profunditat de Márquez per batre Coltorti.

Iniesta marcava en el seu partit 300 i trencava un malefici de cara a gol que es remuntava des de l’històric partit davant el Chelsea a Stamford Bridge, en què va ficar el Barça a la final de la Champions amb un gol que ja forma part de la història del Barça.
Iniesta celebrant el seu gol davant el Racing aquesta temporada a El Sardinero. Fotos: Miguel Ruiz - FCB
Les dades d’Iniesta contra el Racing
En els 13 partits en què Iniesta s’ha enfrontat al Racing de Santander, el blaugrana ha sumat nou victòries, tres empats i ha encaixat una sola derrota. Ha marcat dos gols, li han ensenyat només una targeta groga i ha jugat un total de 826 minuts.