El Betis, rival del Barça als quarts de final

06.01.2011 14:38

L'equip andalús ha eliminat el Getafe dels vuitens de final de la Copa del Rei després de guanyar per 1-3 en el partit de tornada. L'equip de Pepe Mel ha donat la sorpresa després de remuntar l’1-2 encaixat en el partit d'anada.

El Barça ja coneix el seu rival als quarts de final de la Copa del Rei. El Betis, líder de la Segona A, ha aconseguit remuntar l’1-2 de l'anada i s'ha classificat brillantment per a la ronda següent després d'imposar-se per 1-3 al Coliseo Alfonso Pérez Muñoz. L'equip entrenat per Pepe Mel ha estat molt superior al conjunt de Michel, sobretot a la segona part, en què s'han marcat els quatre gols del partit.

El Getafe mai va poder dominar el Betis

El Betis va ser molt superior al Getafe, sobretot al segon temps, quan el seu millor joc es va traduir en gols. A la primera part, el porter local Ustari va evitar que el conjunt andalús deixés l'eliminatòria resolta abans del descans, amb grans intervencions davant Emaná i Rubén Castro. El camerunès es va lesionar en el minut 52 i va haver de deixar el terreny de joc. L'absència del migcampista no va afectar el rendiment del Betis, que pocs minuts després començaria el seu recital golejador.

El Betis sentencia en quinze minuts

Al minut 56, Jorge Molina va avançar el Betis en el marcador amb una rematada des de la frontal de l'àrea. El Getafe no va saber reaccionar després del gol bètic, mentre que els sevillans es van motivar molt a la recerca de la remuntada. El 0-2 arribaria en el minut 72. Rubén Castro va batre Ustari després d'una assistència de Salva. En ple desconcert local, Rubén Castro tornaria a perforar la porteria del Getafe al minut 90, de nou després d'una combinació amb Salva. El gol de Casquero en temps de descompte va resultar anecdòtic i el Betis es va classificar merescudament per als quarts de final.
Rubén Castro, autor de dos gols del Betis
Novè duel coper entre Barça i Betis
El Barça i el Betis s'han enfrontat en vuit ocasions a la Copa. L'últim enfrontament va ser a la final que tots dos equips van disputar al Santiago Bernabéu en la temporada 1996/97. El Barça va guanyar per 3-2 després d'una pròrroga amb gols de Figo (2) i Pizzi per part dels blaugranes, mentre que Alfonso i Finidi van marcar pel Betis.