Català

Salta el menu

Menú d´idiomes


Txiki: “Per ser grans cal tenir el Mundial de Clubs”


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Futbol

13.12.2009 13:04

Txiki: “Per ser grans cal tenir el Mundial de Clubs”

www.fcbarcelona.cat


El secretari tècnic, Txiki Begiristain, reconeix que “hem mirat de no obsessionar-nos en el nostre desig de guanyar el Mundial de Clubs”, però sap que és un dels principals objectius ja que “és un títol que ens falta”.


Abans de sortir cap a Abu Dhabi , Txiki Begiristain ha parlat per als mitjans de comunicació. El secretari tècnic espera tornar amb el sisè títol d’aquest 2009 i pensa que per aconseguir-lo no es poden cometre els errors del passat.

Un únic objectiu

logo-mundial-Ok.jpgL’equip surt de Barcelona amb l’únic objectiu de guanyar el Mundial de Clubs, un títol que encara no està al Museu del Barça. “Hem mirat de no obsessionar-nos amb el nostre desig de guanyar aquest títol. Però la realitat és que ens agradaria molt perquè és el títol que li falta al Barça”, ha assegurat Txiki. A més ha recordat que, tot i ser un club gran, per ser-ho de veritat “s’ha de tenir el Mundial de Clubs”.

Lliçons del passat

Aquesta és la tercera vegada que el FC Barcelona optarà a guanyar el Mundial de Clubs, en les dues últimes ocasions mai les havia aconseguit. Precisament Txiki sempre hi ha estat present: la primera cop com a jugador i la segona ja com a secretari tècnic del Barça. Per això, la seva experiència li diu que la clau per guanyar és que un cop s’hagi superat la semifinal, en els dies abans a la final cal tenir “mentalització. Mantenir l’ordre, la concentració, l’esperit de treball...”. D’aquesta manera s’evitarà caure en errors que es van cometre anteriorment.

Arrodonir l’any

QM3D7090.jpgEl Mundial de Clubs és la millor manera de culminar un 2009 triomfant, i sumar el sisè títol de l’any. I els primers que saben la importància que té aquest títol són els jugadors: “Tothom sap el que significa guanyar el Mundial. Els jugadors els primers”. A més, ha explicat que “l’equip va amb la mentalitat de guanyar. Volen arrodonir la seva carrera esportiva amb aquest títol. No és només el Mundial de Clubs, sinó el sisè títol”. Aixecar el trofeu suposaria, segons Txiki, que el Barça “es converteixi en el millor equip de la història quant a l’any, no quant a un cicle”.
Txiki: “Per ser grans cal tenir el Mundial de Clubs”

Per visualitzar aquest contingut és necessari que descarregueu l'última versió del Flash Player


La parada a Istanbul
Txiki Begiristain també ha parlat sobre la parada obligatòria que l’avió que trasllada l’equip fins a Abu Dhabi ha de fer a Istanbul. El secretari tècnic del Barça ha dit que “em sap greu”, però s’ha afanyat a assegurar que “no ho hem de veure com alguna cosa tan greu perquè no puguem guanyar el Mundial de Clubs”. I ha afegit que no es pot fer servir “com a excusa. És una circumstància massa petita perquè l’aficionat pensi que ens pot perjudicar a l’hora de guanyar”.


Comparteix a

Notícies Futbol

Temporada 09-10

Detall de la opció seleccionada

Patrocinadors oficials


Copyright - FCBarcelona | Nota Legal | Venda entrades | Aquesta pàgina web és l´única oficial del FC Barcelona

Segueix-nos a: Facebook | Twitter | Youtube | RSS


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana