El Dinamo guanya en l'últim moment (0-1)

05.12.2009 14:53

El Dinamo de Kíev, rival del Barça el pròxim dimecres a la Lliga de Campions, ha guanyat amb dificultats al camp del Chernomorets Odessa. Amb aquest resultat continua líder en la classificació.

El Dinamo de Kíev ha jugat l’últim partit abans d’enfrontar-se al FC Barcelona a la Champions League. Ho ha fet al camp dels Chernomorets Odessa, tretzens en la classificació de la lliga ucraïnesa, tot deixant un marcador final de 0 -1. L’equip entrenat per Valeriy Gazzaev s’ha trobat a un equip complicat i no ha estat fins al minut 88 quan Yussuf ha obert el marcador.

Amb aquest resultat, el proper rival del Barça a la Lliga de Campions es manté líder a set punts del segon, el Metalist Kharkiv, tot i que encara ha de jugar el partit corresponent a aquesta jornada.

Derrota de l'Inter

Per la seva banda, l'Inter de Milà, un dels altres equips que forma part del grup del Barça a la Lliga de Campions, ha caigut davant la Juventus. El partit, jugat a l'Estadi Olímpic de Torí, ha acabat 2 a 1, amb gols de Felipe Melo (21') i Claudio Marchisio (58'), per part de la Juve, i Eto'o (26'), per a l'Inter.

Tot i perdre, l'Inter de Mourinho segueix líder de la Lliga italiana però veu com els seus perseguidors retallen distàncies.