Txigrinski es queda fora del Mundial

18.11.2009 21:27

La selecció d'Ucraïna ha perdut per 0-1 davant Grècia en el partit de tornada de la repesca per a la fase final del Mundial 2010. Aquest resultat elimina el combinat del blaugrana Txigrinski que ha vist tot el partit des de la banqueta.

Ucraïna no ha sabut aprofitar el 0-0 del partit d'anada jugat a Atenes i ha quedat fora del Mundial de Sud-àfrica després de caure derrotat per 0-1 en el partit disputat al Donbass Arena de Donestk. El central blaugrana Dmytro Txigrinski no s'ha vestit de curt i ha vist tot el partit des de la banqueta dels suplents.

Domini infructuós

La selecció de Alexei Mikhailichenko ha dominat clarament el partit, sobretot després del gol de Salpingo en el minut 31. El combinat grec, ben ordenat en defensa, ha sabut aguantar les escomeses d'Ucraïna que ha gaudit d'algunes bones ocasions per, almenys, igualar el partit. Aquesta eliminació impedeix Ucraïna participar en el segon Mundial de la seva història i el primer que hagués disputat Txigrinski.
Segona participació de Grècia en un Mundial
Després d'eliminar Ucraïna, Grècia participarà en una fase final d'un Mundial per segona vegada en la seva història. La seva primera participació va ser al Mundial 94 dels Estats Units on no va aconseguir superar la fase de grups.