El Brasil d’Alves pot superar Oman (0-2)

17.11.2009 17:45

Dani Alves, que ha començat el partit a la banqueta i que ha acabat substituint Maicon, ha estat un dels participants en el triomf del Brasil sobre Oman.

El Brasil ha jugat aquest dimarts un amistós al Qaboos Sports Complex Stadium de Muscat (Oman). I ho ha fet amb un dels equips de gala, format per Julio César, Maicon, Lúcio, Thiago Silva, Bastos, Gilberto Silva, Felipe Melo, Elano, Kaká, Nilmar i Luís Fabiano d’inici.

Dani Alves, l’únic blaugrana de la ‘seleçao’, ha estat suplent, tot i que ha substituït el lateral de l’Inter Maicon en el minut 61 i ha jugat mitja hora.

Nilmar obre el marcador

El Brasil només ha necessitat quatre minuts per inaugurar el marcador. Qui ho ha fet ha estat el davanter del Vila-real, Nilmar. Amb el resultat a favor, els de Dunga s’han trobat còmodes sobre el terreny de joc, fins que han sentenciat el matx en el minut 61, quan Al-Ghailani s’ha fet un autogol que ha establert el 0-2 definitiu.
Derrota de la sub’21 contra Holanda (2-1)
La selecció espanyola sub’21, amb el blaugrana Fontàs a la banqueta, va veure complicada la seva classificació pel Campionat d’Europa després de perdre contra Holanda per 2-1 en el partit disputat a l’estadi Sparta de Rotterdam. Després d’aquesta derrota, Espanya ocupa la segona posició del grup 4 amb 9 punts, empatada amb Polònia i a sis punts del líder, Holanda. La selecció de López Caro no pot fallar en els tres partits que li queden per jugar si vol assegurar-se la classificació per a l’Europeu.