Henry i Alves, nota positiva a Kazan

05.11.2009 12:23

David Puig

Els retorns d’Henry i Alves van ser les notes més positives del partit de Kazan. El brasiler va sortir en l’onze inicial i va jugar els 90 minuts, mentre que el francès va entrar en el minut 82 substituint Keita.

Thierry Henry va tornar a lluir la samarreta del Barça un cop superada la lesió muscular que l’ha mantingut apartat dels terrenys de joc des del 14 d’octubre, quan es va lesionar durant el França-Àustria. L’últim partit que Henry va jugar amb el Barça va ser a La Rosaleda contra el Màlaga, amb victòria blaugrana per 0-2. A Kazan, Henry va saltar a la gespa del Centralny Stadium en el minut 82 substituint Keita i va estar a punt de marcar el gol que hauria donat la victòria als blaugranes.

Dues bones ocasions

En els 11 minuts que va estar damunt el terreny de joc, Henry va tenir dues bones ocasions de gol. En el minut 88, no va poder rematar una centrada enverinada d’Alves al segon pal. Un minut després, el davanter francès va disposar de l’ocasió més clara. Messi va assistir Henry dins l’àrea, però el xut amb l’esquerra del davanter va sortir desviat.

Alves aguanta tot el partit

2009-11-04_WEB_03.JPGDani Alves es va recuperar en un temps rècord del trencament del recte anterior de la cama dreta, que es va fer precisament contra el Rubin Kazan al Camp Nou el 20 d’octubre. El brasiler ha escurçat en una setmana el temps previst de recuperació i dilluns va rebre l’alta mèdica . Guardiola va decidir alinear-lo en l’onze inicial contra el Rubin Kazan i el lateral blaugrana va jugar tot el partit. Alves va fer 13 centrades, va recuperar 8 pilotes i va fer 83 passades bones de les 109 que va intentar. La tornada d’Alves i Henry fan que, a hores d’ara i amb vista al proper partit de Lliga contra el Mallorca, Milito sigui l’únic jugador lesionat de la plantilla del primer equip.
Els pals, la creu
El bon sistema defensiu del Rubin Kazan no va ser l’únic obstacle amb el qual es va trobar el Barça a Kazan i que li va impedir sumar els tres punts. Un cop més, els pals van jugar en contra dels blaugrana . Tot just a l’inici el partit, Ibrahimovic va estar a punt de marcar en una clara ocasió en què es va plantar sol davant Ryzhikov, però la seva rematada es va estavellar al pal. Va ser el tercer xut a la fusta del Barça contra el Rubin Kazan, ja que en el partit del Camp Nou Ibrahimovic i Touré també van veure com els pals impedien la victòria blaugrana.