Golejada del Rubin abans de rebre el Barça (4-1)

30.10.2009 19:47

El Rubin Kazan ha fet els deures abans de rebre el Barça el proper dimecres. El campió rus s’ha imposat clarament al Krylya Sovetov per 4-1 i es manté ferm en el lideratge quan falten tres jornades per al final del campionat.

El Rubin Kazan, en la recta final de la lliga russa, no afluixa. El proper rival del Barça a la Lliga de Campions ha golejat, aquest divendres, el Krylya Sovetov per 4-1, en partit avançat a la 27a jornada. L’equip de Kurban Berdiyev no podia fallar si volia, com a mínim, mantenir la diferència d’un punt respecte del segon classificat, l’Spartak de Moscou, que aquest diumenge rep el Rostov.

Festival golejador en el segon temps

FCB_-_RUBIN_KAZAN_x18x.JPGEls cinc gols del partit s’han marcat en el segon temps, després d’arribar al descans amb empat a zero. L’equatorià Noboa ha avançat el Rubin en el minut 48. En el 56, el golejador Bukharov ha marcat el 2-0 i el primer dels seus dos gols. Semblava que el partit estava perfectament encarrilat quan el veterà davanter txec, Jan Koller, ha retallat diferències pel Krylya en el minut 61.

A diferència d’altres partits en què el Rubin ha tingut problemes per aguantar un marcador favorable, aquesta vegada no ha estat així i, només dos minuts després del 2-1, el menut Karadeniz ha fet el 3-1. El Krylya, novè classificat, no ha sabut reaccionar, sobretot després que Bukharov arrodonís la victòria local amb el 4-1 definitiu en el minut 75.
El Dinamo, el dissabte i l’Inter, el diumenge
Els altres dos rivals del Barça a la Champions League jugaran aquest cap de setmana els seus partits de Lliga. Aquest dissabte ho farà el Dinamo de Kiev, que rebrà el Karpaty Lviv a les 18.00 hores, mentre que diumenge l’Inter de Milà, que dijous va golejar el Palermo per 5-3 amb dos gols d’Eto’o, jugarà al camp del Livorno a partir de les 15.00 hores.