El Rubin Kazan no afluixa (1-2)

25.10.2009 18:44

El Rubin Kazan es manté líder de la Lliga russa després de guanyar al camp del Rostov per 1-2. El proper rival del Barça a la Lliga de Campions supera en un punt l’Spartak de Moscou a 4 jornades pel final del campionat.

El Rubin Kazan resisteix la pressió de l’Spartak de Moscou i no afluixa en el seu camí cap a la reedició del títol de Lliga. Aquest diumenge ha superat l’escull del FK Rostov per 1-2 i ha recuperat el liderat que li va prendre dissabte l’equip moscovita després de guanyar al camp del Khimki per 0-3.

Domínguez i Ansaldi decideixen en el primer temps

FCB_-_RUBIN_KAZAN_x8x.JPGL’equip tàrtar ha encarrilat la victòria en el primer temps. El “Chori” Domínguez ha avançat el Rubin en el marcador en el minut 16 mentre que Ansaldi aconseguia el 0-2 segons abans de finalitzar la primera part.

Només començar el segon temps, Ahmetovic retallava diferències en el marcador per als locals. Amb tot el segon temps per endavant, l’equip de Kurban Berdyev ha sabut conservar l’avantatge i sumar tres punts d’or en una de les cinc finals que queden per a la conclusió del campionat.
Victòries de l’Inter i del Dinamo
Els altres dos rivals del Barça en el grup F de la Lliga de Campions van guanyar els seus respectius partits de lliga. L’equip de Mourinho es va imposar el Catània per 2-1, amb gols de Muntari i Sneijder mentre que el Dinamo de Kiev guanyava al camp del Dnipro per 0-2. Els golejadors de l’equip ucraïnès van ser Ghioane i Milevski, de penal.