L’Inter també punxa; el grup s'iguala (2-2)

20.10.2009 23:10

L’Inter també punxa; el grup s’iguala (2-2)

L’altre partit del grup F també ha acabat amb sorpresa. L’Inter i el Dinamo de Kíev han empatat a Milà (2-2) en un partit ple d’alternatives. Amb aquests dos resultats, el grup s’iguala moltíssim.

Pocs minuts després que arribés el 0-1 del Rubin Kazan al Camp Nou la sorpresa també ha saltat a Milà. Mikhalik, en el seu primer partit de Champions aquest any, avançava el Dinamo de Kíev en el minut 5. Mitja hora ha tarda l’Inter en igualar, gràcies a un contracop finalitzat per Stankovic. De totes maneres, ni cinc minuts ha necessitat l’equip ucraïnès per tornar a posar-se per davant, amb un remat de Lúcio que ha acabat amb gol en pròpia.

Segon temps amb alternatives

INT-DINAMO_gol.jpgCom al Camp Nou, l’equip visitant ha marxat amb avantatge a la mitja part. I també com a Barcelona, el local ha empatat només començar la represa. El gol ha arribat mitjançant Samuel, que ha rematat de cap un llançament de córner de Sneijder. La segona part s’ha desenvolupat amb ocasions per a tots dos equips, però el 2-2 ha estat definitiu.

Així queda el grup F

Amb els dos resultats d’aquest dimarts, el grup F es comprimeix i s’iguala. Per al FC Barcelona i l’Inter, a priori els dos favorits d’un grup amb quatre campions de Lliga, la situació és potser un pèl més adversa: tots dos han de jugar encara dos partits lluny del seu estadi. El Barça, en terres russes i ucraïnès, amb unes temperatures que es preveuen baixíssimes.

Aquesta és la classificació a hores d’ara, després de tres jornades disputades. El FC Barcelona encara és primer de grup.