El Rubin Kazan, un cuer amb pell de llop

19.10.2009 10:42

Marc Guillén

El Rubin Kazan és el cuer del grup F, ha jugat dos partits i no n’ha guanyat cap, però sempre ha començat guanyant els seus partits. Els russos necessiten puntuar contra el Barça per mantenir les opcions de classificar-se.

Els dos propers partits del Barça a la Champions seran contra el Rubin Kazan. Un equip incòmode que sempre ha plantat cara als rivals europeus i que ha tingut clares opcions de guanyar els seus partits.

Dos golassos de Domínguez

plantillarubin.JPGAlejandro Domínguez s’ha guanyat l’apel•latiu d’estrella en els dos partits de la Lliga de Campions. En el primer partit ja va fer un golàs de falta que va mantenir al capdavant del marcador el Rubin Kazan fins al minut 71. Tot seguit, van encaixar un gol de córner i va començar la remuntada del Dinamo de Kíev. El partit inicial va acabar amb derrota dels russos per 3-1.

En el segon partit de la lligueta, el Rubin Kazan rebia l’Inter de Milà i l’argentí ‘Chori’ Domínguez va obrir el marcador amb un gol antològic. Els italians van empatar poc després amb una rematada de cap de Stankovic, però l’Inter va acabar demanant l’hora després que Balotelli fos expulsat en el minut 60.

La distància es retalla a la Lliga

El Rubin Kazan és líder de la Lliga russa a cinc jornades per al final. El rival blaugrana va començar molt fort a la Lliga, però en els últims partits ha vist retallada la distància amb el seu perseguidor, l’Spartak de Moscou, a només un punt de diferència. En la darrera jornada el rival del Barça va patir per vèncer 2-1 el ja descendit Khimki.

La classificació

Fes clic aquí si vols veure la classificació de la fase de grups de la Lliga de Campions.

Domínguez: “És complicat plantejar-li un partit al Barça”

El jugador del Rubin Kazan Alejandro Domínguez comenta la dificultat que suposa plantejar un partit al FC Barcelona: “Sabem que jugar contra el Barça és sempre complicat, i que també ho és fer-ho d’igual a igual”. És per aquest motiu que l’argentí pensa que el seu equip farà “un plantejament molt tranquil, i a veure què passa”.

En aquest sentit, Domínguez no descarta la possibilitat que el Rubin Kazan opti per tancar-se al darrere: “Podria ser que sí. Tenim clar que si intentes jugar-li al Barça d’igual a igual, quan passen els primers 20-30 minuts ja no pots córrer més. D’altra banda, si surts a defensar-te, ho fas fins que et marquen el primer gol. Farem la nostra feina, el nostre futbol.”

Sobre la situació del seu equip a la classificació del grup F, el jugador es mostra realista: “La nostra situació és complicada. És la primera vegada que el Rubin Kazan entra a la Champions, i ens falta experiència. Crec que el FC Barcelona és un dels conjunts que es classificarà, i després estarà entre l’Inter i el Dinamo.”