Cara i creu de Mali i el Brasil

12.10.2009 09:44

Derrota del Brasil a Bolívia (2-1) i victòria de Mali contra el Sudan (1-0) en els dos últims partits de la jornada del cap de setmana de la fase de classificació per al Mundial 2010 i en què Alves i Keita no tenien res en joc.

ALVES_3.jpgEl blaugrana Dani Alves va jugar els 90 minuts del partit que el Brasil va disputar contra Bolívia a l'Estadi Hernando Siles de La Paz. Amb la classificació per al Mundial de Sud-àfrica a la butxaca, Dunga va realitzar alguns canvis en l'onze habitual. Dani Alves va jugar al centre del camp com a interior dret compartint titularitat amb Maycon, habitual lateral dret. El blaugrana va tenir una actuació destacada i va estavellar una pilota al pal. No obstant, Bolívia, amb gols d'Olivares (min 9) i Marcelo Moreno (min 30) va saber imposar-se al Brasil, que, malgrat el gol de Nilmar (min. 69), es va mostrar incapaç de remuntar i sumar la desena victòria en la fase de grups.

Mali venç el Sudan amb Keita titular (1-0)

Igual que Dani Alves, Seydou Keita també va jugar els 90 minuts del Mali-Sudán i que va finalitzar amb victòria per la mínima dels locals. L'únic gol del partit el va marcar el sevillista Frederic Kanouté al minut 89. La victòria no té cap transcendència per a Keita perquè Mali no té opcions de classificar-se per al Mundial 2010.
La Cultural Leonesa no passa de l'empat contra el Racing del Ferrol (1-1)
El rival del Barça en els 1/16 de final de la Copa del Rei només va poder empatar contra el Racing del Ferrol en el partit del grup I de la Lliga de Segona B. El davanter català Jito va marcar l'únic gol dels lleonesos, que segueixen sense poder sortir de la part baixa de la classificació i ocupen el penúltim lloc amb 6 punts.