El Barça, líder en solitari

04.10.2009 23:29

El Barça es col•loca líder en solitari per primer cop aquesta temporada després de la derrota del Reial Madrid contra el Sevilla per 2-1. Navas i Renato han marcat per als sevillistes, mentre que el gol dels blancs ha estat obra de Pepe.

El Barça ja encapçala en solitari la classificació de la Lliga. Després d'un espectacular frec a frec amb el Reial Madrid durant les cinc jornades del campionat en que cap dels dos equips ha cedit un sol punt, la derrota del conjunt de Pellegrini davant un Sevilla en ratxa deixa els blaugranes al capdavant de la taula amb 18 punts, tres més que el Reial Madrid i Sevilla, segon i tercer respectivament, tots dos amb 15 punts.

El Sevilla presenta candidatura

Els que pensin que la Lliga és cosa de dos potser han canviat d'opinió després del gran partit del Sevilla a l'estadi Sánchez - Pizjuan. Conduït per un Jesús Navas és estat de gràcia, els de Manuel Jiménez ha estat superiors a un Reial Madrid que podia haver encaixat una derrota encara més contundent. El Sevilla ha pogut haver arribat al descans amb el partit sentenciat, ja que ha disposar de bones ocasions de gol que només ha pogut materialitzar Navas en el minut 33 quan ha rematat de cap una centrada de l'exblaugrana Fernando Navarro. Amb el marcador d'1-0 s'ha arribat al descans.

Vibrant segon temps

SEVILLA_NAVAS.jpgNomés començar el segon temps, el Sevilla ha estat a punt de marcar el 2-0 però la rematada de Perotti el va salvar Casillas quan es cantava el segon gol sevillista. Però un minut després, en el 49, el Reial Madrid ha empatat el partit. Centrada de Guti i perfecte cop de cap de Pepe al fons de la xarxa malles.

El partit va entrar en una fase vibrant i d'alternatives a les dues porteries fins que al minut 66, Renato, de cap, estableix el 2-1. Els de Pellegrini s'han llançat desesperadament a l'atac tot i que sense gaire precisió. Kanouté ha estat a punt de marcar el tercer per al Sevilla però el seu xut l’ha refusat el pal. El Sevilla ha sabut defensar el seu avantatge i es converteix en el primer equip que guanya el Reial Madrid aquesta temporada en partit oficial.
El València guanya a Santander (0-1)
El València, proper rival del Barça a la Lliga, s'ha imposat per la mínima el Racing de Santander al Nuevo sardinero. El gol de la victòria valencianista l’ha marcat l'ex del Racing Zigic en el minut 60 després d'aprofitar una errada de Pinillos.