Els gols de Pedro, pertot arreu

04.10.2009 12:30

Roger Bogunyà

Pedro Rodríguez s’està fent un nom a la Lliga i a Europa. En menys de dos mesos, ha signat quatre gols amb el primer equip del Barça. I tots en diferents competicions. I tots decisius: sempre que el Barça guanya per la mínima, és amb gol de Pedro.

Tot i que encara és d’hora per fer-ne balanç, sí que es pot dir només de boca que Pedro és un petit futbolista de grans gols. El 16 d’agost Pedro va estrenar-se amb un cacau que va fer emmudir San Mamés ( 1-2 ). El 28 d’agost va tombar el mur del Xakhtar ( 1-0 ) amb una rematada precisa. I aquesta setmana s’ha destapat amb dues noves bones dianes contra el Dinamo de Kíev ( 2-0 ) i, sobretot, contra l’Almeria ( 1-0 ). Quatre meravelles.

Gols decisius

supercampions_x3x.jpgA més de bonics, els seus han estat gols decisius. Les dianes de Pedro han donat una Supercopa d’Europa i han decantat la balança del costat dels blaugrana a Bilbao i contra l’Almeria. Dels quatre gols, doncs, tres han servit per desfer l’empat. Curiosament, sempre que el Barça ha guanyat per la mínima aquesta temporada ha estat amb Pedro fent el gol de la victòria.

Un gol cada 85 minuts

WEB_22.jpgPedro ja ha jugat 343 minuts aquesta temporada, cosa que vol dir que fa gol cada 85 minuts. Dit d’una altra manera, el de Tenerife ha anotat en quatre dels 10 partits que ha jugat aquest any. En total ha disputat 26 partits amb el primer equip, dividits en tres temporades, tot i que a la primera els seus minuts van ser molt i molt escassos.
El primer a la primera part
Dels quatre gols de Pedro, el de l’Almeria va ser el primer que va fer al primer temps. Dels altres tres, dos van arribar a la segona meitat i l’altre a la segona part de la pròrroga.