Kazan i Inter empaten (1-1)

29.09.2009 20:43

En l’altre partit del grup del Barça, Rubin Kazan i Inter de Milà han empatat a un gol. Els russos s’han avançat amb un gol matiner de Domínguez, però Stankovic ha igualat per als italians abans de la mitja part.

L’empat mai no és un bon resultat per a cap equip en una lligueta de sis partits. Però, en aquest cas, té lectures positives per a tots dos. Per al Rubin Kazan, perquè ha sumat el seu primer punt a la Lliga de Campions contra el campió italià, quan el favorit era l’equip de Mourinho. Per a l’Inter, el punt és positiu si es té en compte com ha anat el matx: els de Milà han acabat amb deu per expulsió de Balotelli en el minut 60 i, a més, tenien les baixes de jugadors importants com Sneijder, Motta o Diego Milito.

Dos gols a la primera part

El matx ha començat de forma intensa. Ja al minut 11 ha fet el Kazan l’1-0, mitjançant Alejandro Domínguez, que porta ja deu partits consecutius veient porta. L’Inter no ha abaixat els braços i ha reaccionat ràpid. Abans de la mitja part, en el minut 27, ja havia igualat el marcador, gràcies a un cop de cap de Stankovic.

El resultat, tot i l’expulsió de Balotelli, per doble amonestació, en el minut 60, no s’ha mogut més.

Empat a gairebé tot

Veient les xifres finals, es pot dir que l’empat és just. Tots dos equips han empatat en xuts (14), en faltes comeses (15) i gairebé també en possessió de la pilota (51%-49%), tot i que la sensació que queda és que els locals haguessin pogut donar la sorpresa amb un home més durant bona part de la segona meitat.
Encara no han guanyat
Ni Rubin Kazan ni Inter de Milà han guanyat encara en aquesta fase de grups. Cal recordar que a la primera jornada els russos van caure a Kíev (3-1), mentre que l’Inter va empatar al Giuseppe Meazza contra el Barça (0-0).